Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neymar ile anlaştık, kendisi yıllık 45 milyon istedi, maaş skalamız maksimum 4 dedik ve kendisi bunu kabul etti.

kaynak, Şükrü Hanedar.

kendisine nasıl mı ulaştım? arkadaşlar Şükrü Hanedar benim. bir uğrayayım dedim, sorularınızı alayım.

Şu ben Şükrü'yüm diyen zaatı muhtereme alıntılayıp cevap yazmayın da çabucak def olup gitsin forumdan.

Neymar ile anlaştık, kendisi yıllık 45 milyon istedi, maaş skalamız maksimum 4 dedik ve kendisi bunu kabul etti.

kaynak, Şükrü Hanedar.

kendisine nasıl mı ulaştım? arkadaşlar Şükrü Hanedar benim. bir uğrayayım dedim, sorularınızı alayım.
Koyunun çok olduğu yerdemi yaşıyorsunuz?

şöyle açıklayayım misal bizim yunus ne kadar eder ? taş çatlasa 3 milyon euro diyelim.Ve farzetki bizim başkan aşırı zengin ingilterede sağlam bağlantıları var (milli maç dalgasına olmaz ama farzedelim.) Diyor ki aston villaya yunusu al bedavadan ama deki 30 milyon euroya transfer ettik.Aston villada kabül ediyor ve böylelikle 30 milyon euroluk kaynak sağlanıyor.Sağ cepten alıp sol cebe koymak gibi.He buarada o uefayada inceden yedircen tabi
bu şekilde olması imkansız

Düşük ücret değil aslında. Karısı Playboy dergisine çıkmıştı. Sonra bu da depresyona girdi. Biz de elden çıkaralım dedik. Lizbon zamanın parasıyla yaklaşık 6 milyon dolar + 3 oyuncu verdi. Bizimkiler de kabul etti. Tarihimizdeki en büyük 3 kazık o 3 oyuncu olabilir.
Horwath mpenza spehar

bu imaj hakları olayı nedir bilen biri var mı aranızda

mesela falcao ile ilgili reklam filmi çekilecek, normalde gelirler kulübe gidiyor, izni veren de kulüp oluyor.

imaj hakları falcao'nun elinde olursa isterse prezervatif reklamında bile izinsiz oynar, gelirin de tamamını kendisi alır.

kısacası medyatik işlerde tam bağımsızlık talep ediyor kulüpten. film, fotoğraf, programa katılma vs.

bu imaj hakları olayı nedir bilen biri var mı aranızda
Bu, bazı durumlarda mesela bir fotografın, fotoğraftaki kişinin izni olmadan yayınlanmayabileceği anlamına gelir. Yani bu duruma bu sponsorlarla olur bir oyuncunun Sampiyonlar Liginde forma giymesiyle onun reklami orada cekilen videosu/fotograftan elde edilen gelirlerin tamami oyuncuya gider, eger oyuncu 100% imaj haklarina kendi sahip olursa.

Banega gelirse Belhanda kesinlikle gitmek zorunda kalır. Ben ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum mobbing uygulansa dahi gitmez

Bu, bazı durumlarda mesela bir fotografın, fotoğraftaki kişinin izni olmadan yayınlanmayabileceği anlamına gelir. Yani bu duruma bu sponsorlarla olur bir oyuncunun Sampiyon Liginde forma giymesiyle onun reklami orada cekilden videosu/fotograftan elde edilen gelirlerin tamami oyuncuya gider, eger oyuncu 100% imaj haklarina kendi sahip olursa.
oha bu sıkıntıymış işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt