Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.253
- 5.970
- 1.483
Geçmişi incelerseniz şahsına birşey demeden atladığını görürsünüzgörmedim geçmişi anlık mesajlardan gördüğüm kadarıyla uyardım. mesajı raporla lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmişi incelerseniz şahsına birşey demeden atladığını görürsünüzgörmedim geçmişi anlık mesajlardan gördüğüm kadarıyla uyardım. mesajı raporla lütfen.
Adam tatilde renktaş
Başka kapıyaNerde saldırdım ula sana? Millete isim vermeden konuşacağına isim ver adam gibi dedim. Amma kırılgan şey çıktın yav. Birde it diyor sonra.
Uza. Yazma daha.
Hepsini tek tek incelicem. Dua edin smod felan degilimSıcak sıcak raporladigimi düşünüyorum bir yeni gereksizi ucu Levent'e dokunan.. o mevzudan olabilir mi bilemem tabi..
Ya kac kere dedin ayni seyi. Neden bu kadar sinir oluyorsun ?Bu forumda bir daha bilgi paylaşırsam cümle alem beni ......in.
Ama kampa artik katilmasi gerekiyordu bildigim kadariyla, gecen gun kendisi dediAdam tatilde renktaş
uzatmayalım arkadaslar, kapatalım dediğim gibi eğlencenize bakın. geriliyosanız forum size iyi gelmiyor demek bi süre ara verin. rahatsız olduğunuz seyleri de raporla bize bildirin.Geçmişi incelerseniz şahsına birşey demeden atladığını görürsünüz
Enteresan 22 kişi götürüyorlar kampaLe groupe️retenu pour le stage de pré-saison au Portugal
️ Le groupe pour le Portugal - AS Monaco https://t.co/7juHRWadjS
Geleceeeek listede yok
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rahmicim öncekiler neyse de bu sefer ki hakikaten zoruma gitti.Ya kac kere dedin ayni seyi. Neden bu kadar sinir oluyorsun ?
sözleşme kaç yıllık p. beyDort milyon bes yuz bin avro maas
Iki milyon bes yuz bin avro imza
FALC
realy ?Dort milyon bes yuz bin avro maas
Iki milyon bes yuz bin avro imza
FALC