- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
bunun da bildiği birşey yok. ali naci yazmadan kimseye inanmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan senin gittiğin maç kadar ben deplasmana gittim bu yaşımda utanmaz herif davamız galatasaray bizim.
www.twitter.com/ozornwafor2 twitter adresim gir bak bakalım neymişim
Μ.Tansel Taşanlar
@mtt1905
·
33d
sürekli ortada dolaşan yüksek maliyet ve "aga bjk da aynısını yaptı battı" diyenlere hatırlatma : biz 50m olan maaş bütçemizi 75m yapmıyoruz, şu an 28m civarındayız. geçen sezonu 48m'la kapattık. bilginize...
Μ.Tansel Taşanlar
@mtt1905
·
31d
fernando gitti seri geldi +500k ordan var. okan ve selçuk yenileme o farkı kapatıp 300k üstüne çıkıyor yaklaşık olarak. giden de olacak daha görünüşe göre. yapın hesabı...
Ekli dosyayı görüntüle 52056
Falcao+ orta saha+ Emre Mor+ Onyekuru(yada Deniz) geldiği düşünürsek Diagne gidecek bu durumda maaşta 37-38 civarında olacağız yani geçen seneden yaklaşık 10 milyon daha azaltmış olacağız o yüzden Falcao'nun maaşı bizi batırmaz gibi.
Su A spordaki cakma Hamdi Alkanin basina kiyida kösede bisey gelse yemin ederim zerre üzülmem.
Onu 1,5 yaş olarak revize edelim.Bjklilerin peygamber muamelesi çektiği Burak Yilmaz'dan 1 yas küçük Falcao. Ve bu adam FA-LC-AO, şu Radamel olanından
Yönetim futbolcu flan tamam da şu emre bol ve Okan koç denen zinaya küfür etsem ceza alır mıyım modumFalcao gelecek dertler bitecek.
Jovic demek 26 yasindaJovic i tanıyor muydu o defans oyuncuları? 26 yaşında. Bir kez bile izlemediğin bir adamı sırf Falcao gelsin diye yerme.
Samatta 26 onu diyorum sayın Saraçoğlu
Analiz ettigim kadarıyla genc bi gsli kardesımız kanı kaynıyor yangın tayfadan
ewt rtas yazdıktan sonra farkettim k.bakmaSamatta 26 onu diyorum sayın Saraçoğlu