Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.455
- 4.835
- 1.618
.MBAYE DIAGNEradamel gelsin taraftar olarakk monacoya forvet bulalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.MBAYE DIAGNEradamel gelsin taraftar olarakk monacoya forvet bulalim
Kim bunlar, niye coştu milletBombos topluluk bunlar
Furkan kardesim nedir bukadar sevindirecek haber allah rizasi icin bizimlede paylasin ozelden de olur kendini bizim yerimize koy sen merak etmezmiydin ?Güvenilirler renktaş
Gaz verme rengto yaBu gece uyuyan Galatasarayliyim diye dolaşmasın. Sabaha kadar buradayız.
bu arada gülüyoruz falanda ben daha yeni uyandım yav muhabbete eğlenceye ortadan daldım ama bi bilgim yok
bi gelişme falan mı yaşandı
Falcao’yu istiyormuşuz renktaş.bu arada gülüyoruz falanda ben daha yeni uyandım yav muhabbete eğlenceye ortadan daldım ama bi bilgim yok
bi gelişme falan mı yaşandı
falcoayu beğenmeyip yaşından maaşından dolayı eleştirenlerin acilen futbolla ilişiğinin kesilmesini tavsiye ediyorum33 yaşındaki falcao 33 tane soxun size de görün dünya kaç bucakmış kuşlar.
Lan gece vardiyamiz var ve normalde en fazla 16 sizofren hastalara bakiyoruz. Tatil donemi sebebiyle yakin hastanelerde yatak sayisi azmis ve bu yuzden bizim bolumde suan 25 tane agir sizofren hastasi var.
Ve bu mesajlardan sonra galiba en cok ben sizofreniye bagliyorum!
Tutmayın beni laan!!
kapiyi 10 milyon eurodan acariz monacoya salsinlar falcaoyu.MBAYE DIAGNE![]()