- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Ahahdxdxdffc gerçek mi bu?Fenerbahçe'de transferler, Ağustos ayına ertelendi.
[TRT Spor]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahdxdxdffc gerçek mi bu?Fenerbahçe'de transferler, Ağustos ayına ertelendi.
[TRT Spor]
Onlar iş son raddeye gelmeden bir şey yazmaz benceAli Naci Seten en son Fatih hoca istemez twiti attılar sonra sustular bakalım gün içinde bir şey yazacaklar mı
Ayağı titreyen mi? Bana gore de Onyekuru -> BabelBabel gibi bir üstad varken Onyekuru gibi deneyimsiz rakibin nefesini ensesinde hissettiği zaman ayağı titreyen bir isim oraya pek yakışı kalmamış açıkçası .
Cuellar bu hafta bize gelecekti. Çok emin konuştu. Biraz kolpacı gibi.
Gece yarısı netlesen bir transferimiz var mı bizim? Sneijder geçtiğimiz saatlerde netlesmisti diye hatırlıyorum.
Ben Pandev ve Tarık Çamdal ı hatırlıyorumGece yarısı netlesen bir transferimiz var mı bizim? Sneijder geçtiğimiz saatlerde netlesmisti diye hatırlıyorum.
KewellGece yarısı netlesen bir transferimiz var mı bizim? Sneijder geçtiğimiz saatlerde netlesmisti diye hatırlıyorum.
ElanoGece yarısı netlesen bir transferimiz var mı bizim? Sneijder geçtiğimiz saatlerde netlesmisti diye hatırlıyorum.
Tff 1. lig için söylüyorsa haklı. Ligin üzerinde bir hücum hattı.Moses----kruse-----gary
Vedat
Ligin en iyi hücum hattı
antudan