Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao 8 istiyorsa olmaz o is.

Samatyali gelsin o zaman.

Birde gelisime acik genc bir forvet almamiz lazim artik. Mesela rb salzburg tan patson daka gibi.

Falcao kardeşim bizi biraz idare et
ccb0d3549f56ca4802f505902ccd1ec1.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok. NEF nasıl 3.5 mio verecek bu boktan piyasada yazınca beni alıntılayıp nef'in uluslararası işler yaptığını söyleyen biri vardı. Bu eleman da onu alıntılayıp boşver bu kuşları kuduruyorlar içimizdeki kuşlar da kuduruyor dedi beni kastedip. Kusura bakmasında biri bana kuş derse ben ona destur çekerim.
Ortaya atmış lafı sadece. Sordun mu sakince bana mı söylemek istedin diye?

Belki başkasına söylemiş olabilir ki zaten sana söylemedim diyor adam yukarıda

Bi gece yarısında elano gelmişti çok şaşırmıştım. Şimdi bu saatlerde şak falcao gelse şaşırır bi millet hiç beklemedikleri hareket, arkadan bi banega ne oluyoruz derler yetmedi bi cuellar gelse çil yavrusu gibi dağılırlar bu iş biter.

Bi gece yarısında elano gelmişti çok şaşırmıştım. Şimdi bu saatlerde şak falcao gelse şaşırır bi millet hiç beklemedikleri hareket, arkadan bi banega ne oluyoruz derler yetmedi bi cuellar gelse çil yavrusu gibi dağılırlar bu iş biter.

tabi ya sabah uyanıp kalp krizi geçen olur Falcao KAP ve videosunu gören

Pazartesi yangına başlıyoruz beyler. Herkes vaziyet alsın.

Bu adam iki senedir giyiniyor onu. iki senede iki sut falan cekti rakip kaleye. Iki sene daha izleriz en az kabiz 10 numara nasil oluyoru.
"10 NUMARA DEĞİLİM; ARTIK BUNU KAFALARINA SOKMALARI GEREK"

Skora az katkı yaptığı yönündeki eleştirileri de yanıtlayan Belhanda, "Öncelikle bu oynadığım mevkiye bağlı. Basın mensupları da görevlerini iyi yapmalı. Aynı mevkide oynamadığımı bilmeleri gerek. Her defasında maç başında beni 10 numara mevkiine koymamalılar. Oysa 10 numara değilim. Badou ve ben aynı pozisyonda oynuyoruz. Benim eski pozisyonumda oynayan futbolcular da daha fazla gol atmıyor.

İkimiz aynı pozisyonu paylaşıyoruz. İkimiz de birer 8 numarayız. Artık bunu kafalarına sokmaları gerek. Çünkü her defasında beni 10 numara yapıyorlar. Sanki gerçek 10 numaraymışım gibi. Ama 10 numara oynamıyorum. 8 numara oynuyorum. Daha çok oyunu organize eden kişiyim. Golcü değilim. Benden gol atmam beklenmiyor. Bana gol atmam için para verilmiyor. Oyunu kurmam ve yaratıcılık sergilemem isteniyor." sözleriyle de basını eleştirdi

O da memnun değil bu durumdan :D

"10 NUMARA DEĞİLİM; ARTIK BUNU KAFALARINA SOKMALARI GEREK"

Skora az katkı yaptığı yönündeki eleştirileri de yanıtlayan Belhanda, "Öncelikle bu oynadığım mevkiye bağlı. Basın mensupları da görevlerini iyi yapmalı. Aynı mevkide oynamadığımı bilmeleri gerek. Her defasında maç başında beni 10 numara mevkiine koymamalılar. Oysa 10 numara değilim. Badou ve ben aynı pozisyonda oynuyoruz. Benim eski pozisyonumda oynayan futbolcular da daha fazla gol atmıyor.

İkimiz aynı pozisyonu paylaşıyoruz. İkimiz de birer 8 numarayız. Artık bunu kafalarına sokmaları gerek. Çünkü her defasında beni 10 numara yapıyorlar. Sanki gerçek 10 numaraymışım gibi. Ama 10 numara oynamıyorum. 8 numara oynuyorum. Daha çok oyunu organize eden kişiyim. Golcü değilim. Benden gol atmam beklenmiyor. Bana gol atmam için para verilmiyor. Oyunu kurmam ve yaratıcılık sergilemem isteniyor." sözleriyle de basını eleştirdi

O da memnun değil bu durumdan :D

Havali olsun diye almis 10 numarayi adam. :)

Videoyu ben de görmedim ama TRT Spor'da bu haber var işte. Başkan yalanlamadığına göre demek ki efsane falan değil. Olsa olsa yalan haberdir ama 10 tane ana akım spor sitesi sayarım sana bu haberi veren.
Ben gördum baskan dedi kap aciklamasini bekleyelim diye ama gun vermedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt