Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yarım sezonda adam yolluyoruz o zaman niye aldın. Burada herkes fizik olarak bitik yararı olmaz demişti bunu bu taraftr görüyor bizimkiler niye görmüyor. Şimdi para ver yolla ne güzel iş

Düşündüm taşındım Falcao gelmesin :)

Olurmu yaa mitroglu buyuk golcu burda adam toma gibi sagindan soluna donemiyor futbol adami terketmis dedigimizde ulema arkadaslarimiz cok buyuk golcu diyorlardi 5 sene once iyi adamdi ama o 5 sene futbolda okadar onemliki kendine bakmazsan ist bu hale gelirsin kovun gitsin verin 1 milyon euro geri kalanida alan klup versin

Trt Sporda juve- tottenham maçı var juve as çıkıyor

Yarım sezonda adam yolluyoruz o zaman niye aldın. Burada herkes fizik olarak bitik yararı olmaz demişti bunu bu taraftr görüyor bizimkiler niye görmüyor. Şimdi para ver yolla ne güzel iş

Diagnede ve Kostas, denize düsen yilana sarilir hesabi alindi da ondan. Sen transfer dönemi baslamadan dersini yapmasan böyle elinde patlarlar. Biri icin yetersiz deniliyor birinide alinmadan önce alicisi simdiden hazir denilip hala gitti gidecek deniliyor

Negotiations for Andre Silva's move to Monaco is proceeding well. The French club is selling Falcao, next week could be important for the deal. With the sale of Silva Milan can progress with signing Correa, who already have an agreement with the Rossoneri [Sky] https://t.co/E9aDJHkRif

Skyda haber var mi goremedim ama genel beklenti Falcao out Silva in

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt