Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri' nin yanına

Nice'den Danilo Barbosa
Arsenal'den Mohamed Elneny
Monaco 'nun geçen yıl kiraya verdiği Youssef Ait Bennaser

Alınmalı

Danilo Barbosa :kırmızıkalp: yillar önce burada önermistim Sirbistan-Brezilya genc milli takim finalini izledikten sonra.

Hem kaptan, hem lider vasifli hem de cok kaliteli bir oyuncu. Zeki, iyi top dagitiyor, ayaklari sert ama teknik, beyinli, tam aradigimiz 6 numara.

Müthis olur!!

Fenerbahçe için Diego Costa iddiası ne ya gözlerimi ovuşturup ovuşturup ekrana bakıyorum son zamanlarda gördüğüm en saçma sapan manşet.

Hayretle takip ediyorum forumu.Geçen sene de çok yazıldı çizildi , ilgimiz yok dedik.Halen öyle , menajerlerin önerisiydi sadece , basının Reyting malzemesi oldu.

Haftabaşında bizzat teknik ekip yalanlayacaktır , taraftarı dolduruşa getirenler ise keselerini çoktan doldurmuş olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yemişim Samatta yı... Yıldız Santrafor istiyorum !

Falcao son kez milli takım ile bir turnuva oynamak istiyor... Para yerini bize ve böylece CL ve göz önünde bulunma.

Falcao

Hayırlı olsun diyelim mi?

Samataya olur inşallah.

Emre mor olmayacak diyen kim bu arada?

Önlibero tercihi çok önemli bundan sonra. Bukadar para harcıyorsun bari klas bir önlibero da alalım.

Serkan Recber de Ersin duzende Veli yigitte her klube saygili yayin yapiyor olmaz gelmez diyecegine ihtimali dusuk diyebiliyor Hele serkan recber adam bu oyuncu les berbat demiyor o takima uymaz diyor bu aspor yaratiklari saygi sifir nerde apaci hepsi apsora dolusmus yayin kalitesi sifir
ersin düzeni gec ama serkan recber fena adam degil. türkiyedeki yorumculuk seviyesine göre ortalama üstüdür

Vasfiyle transfer sov yaparken baska birinin acmasiyla basligi falcao transferide yatti

Niye ya niye vasfi dururken niye maydonoz oluyorsunuz

Anlaşılan Falcao işi olmayacak beklentiyi en düşükte tutmakta fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt