Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Nice 'te tam istenileni veremedi. Fiyat pazarlığa bağlı, kiralama seçeneği çok uzak değil. Nice' te sisteme tam uyum sağlayamadı. Bu yüzden 10 a alınır 96 doğumlu zarar etmezsin.
Kendileri 10a almış. Bilmiyorum artık.

Nice genelinde pek İyi değildi galiba geçen sezon. Bunun durumunu orada şimdi pek bilmiyorum ama Braga da fena değildi.

genk süper kupada mechelen'e karsi 1-0 önde. samatta 11'de.

22 maca cikmis Nice ile sadece.

Sartlar zorlanmali. Ya 10 sene önlibero sorunu cekmezsin ya da uygun bir fiyata satarsin. Ahhh ben yönetimde olacaktim simdi veya tandigim olacakti almalari icin zorlardim :)
Scout ekibinin geniş listesinde olan bir oyuncu ama gündemde mi bilmiyorum. Menajeri hala Mendes'se olabilir bu iş.

Scout ekibinin geniş listesinde olan bir oyuncu ama gündemde mi bilmiyorum. Menajeri hala Mendes'se olabilir bu iş.
Taniyorsan mutlaka öner renkdas. Josef mosefle olmaz bu is. Bu adam Melo'nun genc versiyonu diyebiliriz. Adamda hersey var sadece son patlama gerekiyor. FT'nin ince dokunuslarina ihtiyaci var :)

Kendileri 10a almış. Bilmiyorum artık.

Nice genelinde pek İyi değildi galiba geçen sezon. Bunun durumunu orada şimdi pek bilmiyorum ama Braga da fena değildi.
Fiziği sertliği tekniği hava hakimiyeti driblingi pas özelliği vs. tam aranan 6.5 numara. Melo 'nun 1 tık altı

Falcao ya 5 kendisi 6mı istemiş?

4 verelim. Şampiyonlar ligi grubundan çıkarsak +3 bonus olsun bitsin bu iş.

Danilo Barbosa ile ilgili haber falan göremedim ama gelse çok iyi olur

Kaynak: GSarayVideo
D_8Ns6sXsAA93bd.webp

Kolombiyalı birileri gelmeli artık takıma!!!

falcao çok iyi oyuncu hiç itirazım yok

ama onun istediği parayla aşağı yukarı onun kadar gol atacak santraforu alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt