Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.517
- 1.306
- 1.523
Bu transferde Mondragon reisten manevi bir katkı bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray ve Türkiye ligi arabistandan çok daha büyük bir marka, benim için bu konu tartışmaya açık değil. Umuyorum ki feghouli sizin gibi düşünmüyordur, iyi aksamlar diliyorumturkiye ligi ile arabistan ligi arasında futbolcu tercihini etkileyecek kadar buyuk bir fark olmadıgını soyluyorum.
cl faktoruymus, evet cl faktoru yuzunden butun futbolcular dinamo zagrebe gitmek icin sıraya girdi.
komik.
müthiş
Bu kısma katıldım sadece yorumunla ilgiliturkiye ligi ile arabistan ligi arasında futbolcu tercihini etkileyecek kadar buyuk bir fark olmadıgını soyluyorum.
cl faktoruymus, evet cl faktoru yuzunden butun futbolcular dinamo zagrebe gitmek icin sıraya girdi.
komik.
Kampta cadiri caldirdim bu konu hakkinda ne dusunuyorsunWhatsappta çok kafa açıyor hi falan yazıyor
@Kenan-Turyakmüthiş
bayıldım
heybetli, tam istediğimden![]()
MalsınKampta cadiri caldirdim bu konu hakkinda ne dusunuyorsun
Evet beyler bayanlar keyifler yerinde mi
Var mı sıkıntı
hosgeldin yeni uyeBu kısma katıldım sadece yorumunla ilgili
Yok ya biten bir şey yok.Bir duyum versen keyifler yerine gelecek bitti mi bu iş mesajından onu çıkardım
baslayan bisey var mıYok ya biten bir şey yok.
Bir duyum versen keyifler yerine gelecek bitti mi bu iş mesajından onu çıkardım
Az önce çok sevilen Falcao fotosundan sonra bu cümleyi ben çok yanlış okudum en baştaKampta cadiri caldirdim bu konu hakkinda ne dusunuyorsun

Forvet bekliyoruz.baslayan bisey var mı
Sende ki bu duyum merakını ne yapacaz Akif bey
Fazla merak iyi değildir