Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.849
- 21.868
- 2.783
Ne alaka ya sjsjjsjsjsjjs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka ya sjsjjsjsjsjjs
Araplar niye farkli?
Ayrica arap diye bir sey soylemedim onu zeki demis
Kim yazmis kibilmiyorum dostum sadece yazılanları söylüyorum

aslinda sadece bananenweizen iciyordum son zamanlarda (muz bugdayi mi oluyor türkcesi). Ama bu baya güzel gidiyorbirdaha bira icmem wallahi
Boşver bira yı Musppp![]()
en güzel bira!!! su gibi lan
Okul fln var mı yoksa calisiyor musun Musoidaslinda sadece bananenweizen iciyordum son zamanlarda (muz bugdayi mi oluyor türkcesi). Ama bu baya güzel gidiyor
Maalesef diyemem. Keşke Galatasaray ın çok çok özel bir isim olduğunu ve büyük harfle yazılması gerektiğini bilseydin ve Dinamo Zagrep ile kıyaslamasaydın.ben de galatasaraylıyım
bana renktas diyebilirsin
okuyorum. son sinavim kaldiOkul fln var mı yoksa calisiyor musun Musoid
Umarım basarili olursun modumokuyorum. son sinavim kaldi
bu kafayla isin zorMaalesef diyemem. Keşke Galatasaray ın çok çok özel bir isim olduğunu ve büyük harfle yazılması gerektiğini bilseydin ve Dinamo Zagrep ile kıyaslamasaydın.
Ekli dosyayı görüntüle 51781
![]()
radamel falcao garcia
--- `alıntı` --- değerli galatasaray ailesi sabah verdiğimiz müjdeli haber ile karsinizdayiz. arjantinli falcao'ya çok yakın bir isim @fercarlos75 ile görüşmelerimizi açıklayacağım. kendisi falcao ...gss.gs
Sporx Arap medyasına dayandırdığı haberde transfer an meselesi,rakam 14 m euro diyor.
endüstriyel mühendisligi. Elektrik ve enerjiteknikUmarım basarili olursun modum
Bolum neydi
Ulan biri de olumlu konuşsun bu haluk falan da olumsuz konuşuyor Falcao bu kadar tantanadan sonra gelmezse Yangın Mod: On
VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi