Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Türüc israrini anlamiyorum kendisi kanat oyuncusu degilmi? Daha kac tane kanat alacagiz rotasyon icin? Hani bonservizi olmasa neyse de, zaten Diagneyi satarsak ordan gelen paranin bir kismini buna vermak ahmalik olur.

Tamam işte demek ki o 5 milyon yanlış bilgi ama transfermarkt verilerine göre +- olarak 2.3 milyon euro eksideyiz. Ali Naci'nin büyük ihtimal bilgiyi aldığı yer Transfermarkt. Şimdi transfermarkt'a göre devre arasında 3 verdik, şimdi 5 verdik Luyindama'ya. Sizin ve Terim'in dediğine göre de devre arası 3 verdik şimdi 3.8 verdik. TM 8 milyon derken Fatih hocamın hesaplarına göre 6.8 milyon. İşte buradan kaynaklanıyor Ali Naci'nin ve diğerlerinin kafa karışıklığı.
Bonus vardır Diagne gibi 1.2

Deniz Türüc israrini anlamiyorum kendisi kanat oyuncusu degilmi? Daha kac tane kanat alacagiz rotasyon icin? Hani bonservizi olmasa neyse de, zaten Diagneyi satarsak ordan gelen paranin bir kismini buna vermak ahmalik olur.
Çekilelim de şikeciler istediği gibi at mı koştursun ? ne kadar fazla girdi daha iyi vedat muriq de olduğu gibi..

Samatta olayı tıpkı Tetteh olayına benziyor. Sonu da aynı olur.
Falcao haberleri de Ibrahimovic'e benziyor.

‘Serkan Çınar ve Bülent Yıldırımı tek maçla yolluyorsanız, orada tek maçla yollanacak daha başka hakemlerde var, Halis Özkahya, Ali Palabıyık veHüseyin Göçek’i Galatasaray maçlarına nasıl vereceksiniz, verebilcekmisiniz.?
Takımlar transfer yapıyor; daha gecen gün sagdan soldan para topluyordu fb, çalışanların maaşını ödeyemeyen bjk, sattığın kadar al cezalı Galatasaray ...
Erman hocam sezona hızlı giriş yaptı

via gurrpegi

“Sözlükte bu kadar konuşulunca volvo'da çalışan arkadaşıma mesaj attım. böyle bir şeyin olmadığını söyledi. he belki onun da haberi yoktur ama durum şimdilik bu:(

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
volvoda çalışan herkese zaten haber vereceklerdi falcaoyu gs için alacağız diye

tövbe est.

Bakın arkadaşlar Serkan Çınar ve Bülent Yıldırımın kellesini aldılar bizim lehimize hata yaptı diye, fakat aleyhimize hata yapan Ali Palabıyık, Halis Özkahya, Hüseyin Göçek aynen devam ediyor.
Çok önemli bu konu es geçmeyelim. Erman hoca da dedi ben işin içindeyim, ciğerini biliyorum bunların, gecen seneyi mumla aricaz, dedi. Atamalar, gözlemciler ve yeni atananlardan falan bahsetti.
3. kez şampiyon olmayalım diye ellerinden ne geliyorsa yapacaklar. Çıbanın başı Koç, Gümüşdağ ve Orman ... ve tabiki federasyon başkanı
Çokk dikkat etmeliyiz çokkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt