Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volvo sponsor olmayacak falcoaya yalanladi gurrpegi

sözlükte bu kadar konuşulunca volvo'da çalışan arkadaşıma mesaj attım. böyle bir şeyin olmadığını söyledi. he belki onun da haberi yoktur ama durum şimdilik bu:(

21 Temmuz 2019 11:15 · gurrpegi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen Volvo anket yapmış çalışanlarıyla sponsor olalım mı diye ? İK'dan olumsuz cevap almış Ceo

Basında Onyekuru haberleri azaldı. En son dün akşam gaztesi Everton'ın kiralama teklifini red ettiğini yazmış.

Everton hesaplarına baktım. Everton Onyekuruyu bonservisi ile satmak istiyor. Onyekuru ya 15 milyon euro değer biçmişler. Lookman'a 22 milyon euro. Everton hesaplarına göre tek resmi CSKA'dan gelmiş. Onlarda kiralık istiyorlarmış. Ama Onyekuru Cskayı red etmiş.

Napoli in 16 milyon euro teklif ettiğini yazıldı. Ben Napoli forumlarına baktım ama görmedim öyle bir şey. Everton tarafında da pek bir şey yazılmamış. Menejer oyunu olabilir. Yada duruma göre (eğer Napoli istediği oyuncuyu alamazsa) en son yapacağı transfer olur Napoli'nin.

İngiltere ve İtalyada transfer sezonu ne zaman bitiyor? Yüksek ihtimal transfer sezonunun bitmesiyle belli olacak gibi Onyekuru transferi

Emre Mor eğer gelmiyorsa kendi bilir Galatasaray ve Fatih Terim dışında hiçbir yerde cacık olmaz ondan biz birşey kaybetmeyiz.

Beyler daha geçen hafta seri geldi bir sakin olun ya.. Eksiklerin tamamlanacağından zerre şüphem yok bu adamlar 1 yıl önce 30 milyon verilen seriyi getirdiyse diğerlerini de halleder
Üstat kritik zamanlara girdik, ağustos ortasına transfer kalırsa ilk 6-7 hafta verim almak zor oluyor.

Günaydın boysss

Bugün Diagne gider, Falcao gelir.
bd513b83c3e675bff62527576fe892f6.jpg

Volvo sponsor olmayacak falcoaya yalanladi gurrpegi

sözlükte bu kadar konuşulunca volvo'da çalışan arkadaşıma mesaj attım. böyle bir şeyin olmadığını söyledi. he belki onun da haberi yoktur ama durum şimdilik bu:(

21 Temmuz 2019 11:15 · gurrpegi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet gurrpegi direkt olarak volvo ceosunu aramis sormustur.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İngilterede transfer bitiş tarihi 8 Aguatos saat 19:00'da (18 gün var)

İtalyada 2 Eylül de

Almanyada 2 Eylül de

İspanyada 2 Eylül de

Rusyada 2 Eylül de

Türkiyede 2 Eylül de

Fransa da 2 Eylül de

Portekizce 22 Eylül de

Hollanda da 2 Eylül de bitiyor.

Trtspor: josef de souza ok demiş, al-ahli’yi ikna etmeye çalışıyormuşuz.

Hem iki yönlü hem fizikli oyuncu, inşallah olur. Adamı satınca çöktü eziklerin orta sahası, topal da döküldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt