Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya hizli gececek

According to Mediaset, Milan and Monaco have found an agreement regarding Andre Silva and the Portuguese forward has already left Boston

"Mediaset'e göre; Milan ve Monaco, Andre Silva konusunda anlaşmaya vardılar ve Portekizli forvet Boston'dan (kamptan) ayrıldı."

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şikecilerin youtube kanalı abone sayısı bizle aynı lakin video görüntülemelerinde hep 2 kat fark atmışız. Bot kullanarak abone kasıyorlar ezikler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İzlenmeleri bizden iyi. Bu konuda gerideyiz. Orası YouTube ise biraz eğlenceli içerik de üretilmesi gerek. Bizim kulüp bu konuda biraz eskide kaldı ama öyle iyileştirilmeyecek bir şey değil.

Bu konuda 2 tane YouTube mantığı ve video içeriğinden anlayan amatör-profesyonel olsa inanılmaz izlenmeler çekebilir kulüp. Mesela bugün buz testi yapılmış. Sırf buradan bile eğlenceli içerik çıkar. Çok malzeme var normalde.

İzlenmeleri bizden iyi. Bu konuda gerideyiz. Orası YouTube ise biraz eğlenceli içerik de üretilmesi gerek. Bizim kulüp bu konuda biraz eskide kaldı ama öyle iyileştirilmeyecek bir şey değil.

Bu konuda 2 tane YouTube mantığı ve video içeriğinden anlayan amatör-profesyonel olsa inanılmaz izlenmeler çekebilir kulüp. Mesela bugün buz testi yapılmış. Sırf buradan bile eğlenceli içerik çıkar. Çok malzeme var normalde.

Babele ver hesabı 2 günde 3 m yapar

Bunu söylemeni sağlayan veriyi bize de gösterir misin çünkü ben mesela tam tersi diye biliyorum bunun verilerini de görmüştüm.

Bu takıma acilen 6 numara lazım santraforu felan geçin onu babelle de gerekirse halledersin ama hala ortasaha ismi geçmiyor...

İzlenmede onların iki katı durumdayız, sallamayalım.

babel falcao feghouli falan iyi de bekler mariano+nagatomo olursa bu takim sezon ortasinda iflas eder, deplasmanlarda hic bir sey oynayamaz.

emre mor, onyekuru, tempolu orta saha ve 1 sol bek lazim
Emre Taşdemir ve linnes yeterli değil mi yedeklemek için? Şener ve Ömer de var daha.. bek transferi zor gibi

Bakın arkadaşlar Serkan Çınar ve Bülent Yıldırımın kellesini aldılar bizim lehimize hata yaptı diye, fakat aleyhimize hata yapan Ali Palabıyık, Halis Özkahya, Hüseyin Göçek aynen devam ediyor.
Çok önemli bu konu es geçmeyelim. Erman hoca da dedi ben işin içindeyim, ciğerini biliyorum bunların, gecen seneyi mumla aricaz, dedi. Atamalar, gözlemciler ve yeni atananlardan falan bahsetti.
3. kez şampiyon olmayalım diye ellerinden ne geliyorsa yapacaklar. Çıbanın başı Koç, Gümüşdağ ve Orman ... ve tabiki federasyon başkanı
Çokk dikkat etmeliyiz çokkk

Ben UA yerinde olsam daha sene basindan "Bu iğneliginizi goruyoruz ve gozumuz GS in fb yi yenmesine engel olmak icin vara bile gidemeyen ali palabiyik, ve GS dograyan mete kalkavan, huseyin gocek, halis ozkahya gibi mhk tetikcileri uzerinde olacaktir" gibi aciklamayi yayinlardim .

91E98B43-8E97-496D-8976-2759E70E2A35.webp

Erken başladı bugun seanslarına

Berkenin iyi biy kaleci olduguna inanmiyorum, gercekten iyi olsaydi en az bir kac mac oynardi.

hem Ercenin yedegidi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt