Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.318
- 25.694
- 3.183
ffp çıktığından beri futbolda daha çok üçkağıt dönmeye başladıMenajerler noktayı koyuyor iste ne kadar menajer para verirsen o kadar yükseğe okutuyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ffp çıktığından beri futbolda daha çok üçkağıt dönmeye başladıMenajerler noktayı koyuyor iste ne kadar menajer para verirsen o kadar yükseğe okutuyorlar.
Aynen nasıl bu kadar fazla yükseliyor ?

Ben gittim Meksikaya şubatta bir bok yok pişman oldum 30 saat uçak SeyahatinaJanssen meksikaya gidiyormus. Orda ne yapacaksa
Bugün bizim burda da bi rehavet var renkdaşDaily Mercato
@DailyMercato
·
1d
On se dirige donc vers
Falcao > Galatasaray
André Silva > Monaco
Cutrone > Wolverhampton
Correa > Milan
Şunu paylasali 1-2 saat oldu. Bundan iyi duyum mu var daha... El tigre geliyoreee
Ömer Bayram'dan hallice olmus bu.
Youtube kanalı 1 milyon abone olunca ne oluyor kupa mı verecekler ?
Mendes size Silvayi getireyim Falcaoyu serbest birakin diyordu ve yapiyorL'Equipe 1 saat önce girmis haberi.
Galatasaray, Falcao'yu almak icin caba sarfederken, Milan ile Monaco 30m bonservise André Silva icin anlasmislar. Jorge Mendes yönetiyormus transfer(ler)i.
![]()
Transferts : André Silva (AC Milan) proche de Monaco
Selon Sky Italia, l'attaquant portugais de l'AC Milan André Silva pourrait prochainement rejoindre l'AS Monaco. Une manoeuvre orchestrée par Jorge Mendes.www.lequipe.fr
Herifler pat diye 30 mil sayıyorlar. İnanılır gibi değil nasıl rekabet edecez bunlarla.L'Equipe 1 saat önce girmis haberi.
Galatasaray, Falcao'yu almak icin caba sarfederken, Milan ile Monaco 30m bonservise André Silva icin anlasmislar. Jorge Mendes yönetiyormus transfer(ler)i.
![]()
Transferts : André Silva (AC Milan) proche de Monaco
Selon Sky Italia, l'attaquant portugais de l'AC Milan André Silva pourrait prochainement rejoindre l'AS Monaco. Une manoeuvre orchestrée par Jorge Mendes.www.lequipe.fr