Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Müthiş oynamış tam Reallik topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
21 nisan 2019 tarihli habere dayandırıyor bunu paylaşanlar ama sitelerinde bulamadım öyle bir haber.
ya hakan şükür ün ağzından söylenmiş gibi aynı fotoyu ısıtıp ısıtıp servis ediyor troll hesaplar bunu 3 ay önce gördüm ben.
ya hakan şükür ün ağzından söylenmiş gibi aynı fotoyu ısıtıp ısıtıp servis ediyor troll hesaplar bunu 3 ay önce gördüm ben.
Yalan yanlis seyler paylasmaktan cekinelim
Yalan yanlis seyler paylasmaktan cekinelim
Neyin reklamini yaparsan ona inandirirsin gercekler mi? Yoksa kiralik&kaynaksiz yazilar mi? Al sana kaynakli sozler.
Bende bulamadım aynen trolÖyle bir açıklama yok ya tamamen troll. Bizi çekemeyen itlerin uydurması. Herşeye inanmayın.
"Sene 1745 hic unutmuyorum fenerbahce yine dunyanin en buyuk takimiydi dolayisiyla galatasarayin bugun yaptigi hicbir transfer fenerinkilerin yanina yaklasamaz." falan der herhalde.Kemal Belgin konuşuyo bakalım neler dicek
Emircanı oynat diyor Ademin yerine, Falcaoyu al diyor"Sene 1745 hic unutmuyorum fenerbahce yine dunyanin en buyuk takimiydi dolayisiyla galatasarayin bugun yaptigi hicbir transfer fenerinkilerin yanina yaklasamaz." falan der herhalde.
Kemal Belgin konuşuyo bakalım neler dicek