Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama kolpa diyip duracağınıza banlasanız daha mı iyi olur sanki?heis iki kolpa duyum patlatta şenlensin buralar @ahmet denizci
fiko bunu yaparkende adama ilkkez hak vermıstım. bu tür bi yol buluyosan bunun ne gibi bi zararı olabilirki.Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Çin ve Arap pazarı ciddi şekilde araştırılmalı. Fikret Orman'ın 2 sene önce en boktan oyuncularını ciddi paralara satıp sonraki sezon geri aldıklarını biliyoruz. Şimdi aynı olay fenerbahçe'de yaşanıyor. Bu transfer şikelerini kim açığa çıkartacak?
Zeki ilk defa doğruyu söylüyor , elif 18 ediyorsa yusuf ile abdulkadir 40 eder
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Suan 1.000.867 abonesi var GS Youtube kanalinin.
fb'nin üye sayisi 1.018.220.
Kuslari bugün geceriz. En gec hafta ici.
Üstelik devamli oynamayan, yani 3 yedek topcu!!!Ligimizin kalitesini görüyor musunuz? Küme düşme mücadelesi veren takımın orta sahası 35-40 milyon euro ediyor. Tabii insan bu takımın neden küme düşme mücadelesi verdiğini düşünmekten de kendini alamıyor.
Aynen öyle. Elifin bu paraları döndürdüğü yerde Yusuf ve abdulkadir en kralını hak ediyor. Elif kimdir yahu bu ligde ne yapmıştır 18 milyon euroluk?
fiko bunu yaparkende adama ilkkez hak vermıstım. bu tür bi yol buluyosan bunun ne gibi bi zararı olabilirki.
düşün elemizde bi ton gol atan bi cagne var fakat adamı satamıyoruz bu sekılde bızde gonderebılsek elimiz nekadar rahatlar. fb ve bjkya bi tek bu konudan bişey dıyemıyorum. sisteme karsı yolunu bulduysan oradan çakacaksın. avrupalı buyuk kuluplerde benzer şeyler yapmıyırlar mı?
Keşke fifa şu elif transferini soruşturma altına alsa.italyanların ruhunda şikecilik olduğu için fenerle bu tarz bi katakulliye girmesi şaşırtıcı değil