Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadığım medyada falcao için sponsor aranıyor denilmesi. böyle bir transfer için önce sponsor ayarlanır sonra harekete geçilir.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Çin ve Arap pazarı ciddi şekilde araştırılmalı. Fikret Orman'ın 2 sene önce en boktan oyuncularını ciddi paralara satıp sonraki sezon geri aldıklarını biliyoruz. Şimdi aynı olay fenerbahçe'de yaşanıyor. Bu transfer şikelerini kim açığa çıkartacak?
fiko bunu yaparkende adama ilkkez hak vermıstım. bu tür bi yol buluyosan bunun ne gibi bi zararı olabilirki.
düşün elemizde bi ton gol atan bi cagne var fakat adamı satamıyoruz bu sekılde bızde gonderebılsek elimiz nekadar rahatlar. fb ve bjkya bi tek bu konudan bişey dıyemıyorum. sisteme karsı yolunu bulduysan oradan çakacaksın. avrupalı buyuk kuluplerde benzer şeyler yapmıyırlar mı?

Ligimizin kalitesini görüyor musunuz? Küme düşme mücadelesi veren takımın orta sahası 35-40 milyon euro ediyor. Tabii insan bu takımın neden küme düşme mücadelesi verdiğini düşünmekten de kendini alamıyor.

Ligimizin kalitesini görüyor musunuz? Küme düşme mücadelesi veren takımın orta sahası 35-40 milyon euro ediyor. Tabii insan bu takımın neden küme düşme mücadelesi verdiğini düşünmekten de kendini alamıyor.
Üstelik devamli oynamayan, yani 3 yedek topcu!!!

fb'de ne degerler varmis be...

Aynen öyle. Elifin bu paraları döndürdüğü yerde Yusuf ve abdulkadir en kralını hak ediyor. Elif kimdir yahu bu ligde ne yapmıştır 18 milyon euroluk?

Milli takım diyorlarda kuzey makendonya milli takımı nedir Allah aşkına Makedonya’dan kaç topçu çıkmış bugune kadar ? Muhtemelen bizim u21 takımı gol manyağı yapar Makedonya milli takımını

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fiko bunu yaparkende adama ilkkez hak vermıstım. bu tür bi yol buluyosan bunun ne gibi bi zararı olabilirki.
düşün elemizde bi ton gol atan bi cagne var fakat adamı satamıyoruz bu sekılde bızde gonderebılsek elimiz nekadar rahatlar. fb ve bjkya bi tek bu konudan bişey dıyemıyorum. sisteme karsı yolunu bulduysan oradan çakacaksın. avrupalı buyuk kuluplerde benzer şeyler yapmıyırlar mı?

Sen işin doğrusundan ilerliyorsun. Ne yaptıklarını biliyor muyuz? Elindeki en vasat adamı kaç milyon eurolara verdiler. Bunun transfer sahtekarlığı olduğunu hepimiz biliyoruz ama kanıtlayamıyorsun. Böyle işlere uzak olalım çok net

Keşke fifa şu elif transferini soruşturma altına alsa.italyanların ruhunda şikecilik olduğu için fenerle bu tarz bi katakulliye girmesi şaşırtıcı değil

ya soruşturma açın diyelim ya da transfer şikesi serbest olsun herkes yapsın diyelim..bakalım uefa nın kararı ne olur?

Napoli, Eljif icin 8m önerse fb satmayacak miydi yani? Adamlarin zaten eli mahkum. Napoli kulübü bunu bilmiyor mu? Üstelik bu adam 150 bin euroya gelmisken. Saka gibi.

Fenerin oyunculari bu kadar degerliyse niye kume düşüyordu yaw. Abv uefa, fifa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt