Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz neden deniz türüç ve muriçle uğraşacağımıza orkun kökçü,halil dervişoğlu, mehmet özcan ile çaba sarfetmiyoruz

Ahmet Denizci arkadaş geçen “pardon beyler kaynağımla takımları karıştırmışız Genk yerine Gent sanmışız da o yüzden Yaremcuk dedik yazmıştı” Şimdi kaç gündür de burda gazeteler yazınca onuda ilk ben söyledim diyor. Yanlış hatırlıyorsam beni düzeltsin bir arkadaş.

Rezillik bu ya. Jailson, Eljif ve Zajc icin 5er milyon önerip paket yapsan fb yine satmak zorunda kalacakti cünkü satmadan alamiyor zaten. Beni kimse bu transferlerin temiz olduguna inandiramaz.

Ahmet Denizci arkadaş geçen “pardon beyler kaynağımla takımları karıştırmışız Genk yerine Gent sanmışız da o yüzden Yaremcuk dedik yazmıştı” Şimdi kaç gündür de burda gazeteler yazınca onuda ilk ben söyledim diyor. Yanlış hatırlıyorsam beni düzeltsin bir arkadaş.
Dogru :D

D__47GZXsAAqSmp.jpg

Bu transfer sacmaligi kesinlikle arastirilmali. Ali koç kesinlikle gözünü karartmiş belliki. Her turlu pislik yapacak gibi. Adamin mantigi inceldigi yerden kopsun resmen. Elifle jailson toplam 10 m eurodan fazla etmez. Futbola aykiri abi etmesi

Pereyraya para yedirip bunu takimina aldirt demis olabilirler. Napoli işini hala cozemedim, üstünde çalışıyorum. Tahminimce napoli başkanıyla kaliteliorconun bir ticaret ilişkisi var.

E biz Falcao ile prensipte anlaştık, Monaco da bu hafta salacak adamı Andre Silva transferi yaptılar, bu iş bitmiş olması lazım artık yav olmaması beni çok şaşırtacak (biraz da yikacak)

Aslında bizim taraftarında bir sürü manyaklıkları var gerçekleri konuşalım.

Diagne gibi elinde gol kralı olmuş adam var 2 ayda adamı yerle bir ettiler ve Galatasaray'ın transferde elini güçsüzleştirdiler. Yok kutlamalara katılmadı yok sosyal medyada şunları yapıyor. Sen adama 'it' muamelesi yaparsan dışarıdaki alacak adam sana tabiki 20 milyon eurolarla gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt