Ahmet Denizci
Sarı Üye
- 8 Temmuz 2019
- 204
- 267
- 258
gelecek dediğim futbolcu gelmezse kolpacı olurun furkan korkmaz bos yapma bana sinir etme adamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmetcim, sence neden açıklanmıyor?dün sabahtan beri falcao galatasarayda diyorum kolpacı olmam için falcaonun gelmemesi lazım önce
kamil sensin önce burada paylasımımı engellemişlerdi ondan açmıstım engellemeselerdi açmazdım zatencimbom ajans ne lan
kendi kendine hesap acmis,kendi reklamini yapiyor,takipci kasiyor burada kamil
Aslinda bu da para yapiyorken satilmali. Pek bir özelligi yok, yedeklerde Sener ve Emre ile idare ederiz artik.
taraftar cuellar satılırsa kulubü basarız demişler
Reis bir rock grubundaki bas gitar gibi, varlığı anlaşılmaz ama yokluğu da dert olur
Saksi muamelesi yapmayin bu elemana sinirleniyorgelecek dediğim futbolcu gelmezse kolpacı olurun furkan korkmaz bos yapma bana sinir etme adamı
Aslinda bu da para yapiyorken satilmali. Pek bir özelligi yok, yedeklerde Sener ve Emre ile idare ederiz artik.
sadece küme düşmüş bursaspor olarak bakma renktaş adamların genç takımıyla maç yaptılar yaş ortalamaları 18 falandır bursanınKüme düşmüş bursasporla maç yapip bu kadar övgü aldiysa bu fener vay benim ülke futbolumun haline
Ahmetcim, sence neden açıklanmıyor?
%100 olan transfer için hareketlilik olurdu. Transfer kağıda dökülmeden %100 yoktur, zamanında herkesle anlaşmamıza rağmen Asamoah gelmedi bu takıma, temkinli ol yüzde 90 de.
[/QUaçıklanmama sebebi şu biz falca
devamlı kolpacı denilmesine evet sinir oluyorum önce gelecek dediğim futbolcu gelmesin he o zaman de kolpacı bilemedin de ama bastan sallıyor demeSaksi muamelesi yapmayin bu elemana sinirleniyor
izmirliler transfere ne dıyor renktaşdevamlı kolpacı denilmesine evet sinir oluyorum önce gelecek dediğim futbolcu gelmesin he o zaman de kolpacı bilemedin de ama bastan sallıyor deme
Montajdir ya sigortaniz yoksa kalp krizi gecirmeyin gelince, forma alirsiniz o paraya
beyler montajdır dimi bu ? tost makinası ile çekilmesi pek inandırıcı gelmedi
Anca kupa maclarinda oynar gibi.maalesef fazla parlatamadik, Mariano gitmedigi halde bu sezon da maclari tribünden izler gibi
Peki az evvelki Genk Gent muhabbetine ne diyorsun?devamlı kolpacı denilmesine evet sinir oluyorum önce gelecek dediğim futbolcu gelmesin he o zaman de kolpacı bilemedin de ama bastan sallıyor deme