Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred haberi troll bile olmaz. serinin gelişine şaşırdım ama imkansız demedim. fred komik cidden. söyleyeni de ciddiye almayın

Bu yabanci ulkelerde medya sifir aq kolombiyali oyuncunun transferi icin kolombiya gazetesi gunes gazetesinden alinti yapiyorsa kapatip tukkani gitsinler

Rize Frey icin 1m euro kiralama ücreti vermis.

abdürrahimin 3.75 teklif ettigi Vedati 3.5 milyona almislar güya.

2. lige 1m euroya oyuncu satarlar.

Rotasyon olarak oynattiklari elifi 16 ya satarlar.

Adamlar bir tane fair bir isi olmaz mi yahu? Paso sahtekarlik. Simdi bu adamlara uefa al-sat dengesi yaptirsa ne olacak? Her islerinde sahtekarlik var adi heriflerin.. kücük koc secilmeden önce söz verdigi 50 m dolari böyle böyle sokuyor fb ye.

Zeki uzun durukan, okan koç, güvenç kurtar, göktuğhan argın, Mahmut alpaslan, ertem Şener ekranlarda ki en boş adam hangisi ?

Kolombiyalilar mali çekmis dakka basi haber yaziyorlar bizimle ilgili

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Radamel Falcao steht nach SPORT1-Informationen vor einem Wechsel zu Galatasaray Istanbul. Die Verhandlungen mit der AS Monaco sind in der Endphase.

Jetzt wird es heiß: Nach Informationen von SPORT1 steht Radamel Falcao vor einem Wechsel zu Galatasaray Istanbul.

Burda almanlar kendini kaynak gösteriyor. Haber 1-2 gün önce yazilmis Falcao transferi bitti gibi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bence basında adı çıkan Josef-Esiti-Nzonzi gibi uzun çok yüksek fizikli oyuncular olmayacak yeni ön liberomuz, evet isim olarak çok uçuk ama tip olarak Fred gibi kısa çabuk ön liberolar daha çok Fatih Terim'in isteyeceği bence

Özellikle Nakamba-Ascacíbar-Nahitan Nández veya Nampalys Mendy tipinde bir ön libero bekliyorum ben ...

Bence basında adı çıkan Josef-Esiti-Nzonzi gibi uzun çok yüksek fizikli oyuncular olmayacak yeni ön liberomuz, evet isim olarak çok uçuk ama tip olarak Fred gibi kısa çabuk ön liberolar daha çok Fatih Terim'in isteyeceği bence

Özellikle Nakamba-Ascacíbar-Nahitan Nández veya Nampalys Mendy tipinde bir ön libero bekliyorum ben ...

Emre Okan orta sahası gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız yönetim devre arasında yaptığı Marcao&Luyindama transferlerinin üzerinde şimdi Seri'den sonra Falcao'yu da getirmeyi başarırsa büyük iş başarmış olacak iyi bir 6 numara alabilirlerse gerçekten tebrik etmek lazım adımları ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt