Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Twitter'da hastag açıp deniz turuc transferine engel olup Emre moru aldirmaliyiz. Yeter ya yediğimiz kazıklar göz göre göre.
Sadece türüçü istemiyoruz demeliyiz. Emreyi ayrı tutmak gerek. Hayla daha Celtanın topcusu tam kıvamına getirmişiz onları çok istiyor gibi olursak illaki 1 milyon fln itelerler

Bizim bu 2. 3. Forma tanıtımı ne zaman olacak acaba neyi bekliyorlarsa

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Yani bizi bekliyorlar renkdaş çok istekliler, az önce menejerini dinledim Celta hertürlü kolaylığı yapıcak onlarda bir sıkıntı yok dedi çok uğraşıyoruz bitmesine dedi.
Şimdi düşünüyorum da Fatih Terim transferlerin açıklanmasını sevmez. Eğer bu iş bitmek üzereydiyse menajer neden tv ye bağlanıyor? Demekki Fatih Hoca frene bastı ki, menajer taraftar üzerinde baskı yaratıp Galatasaray yönetimi ve Fatih Hocayı zorlamaya çalışıyor. Bitmek üzere olan transferde menajer tv ye bağlanmaz. Yönetim defteri kapattığını açıklamadığına göre ya birisi için bekletiyoruz ya da Diagne den gelecek para ve diğer transferlerin maliyetine göre kiralık yüzde 50 mi yoksa tüm bonservisiyle mi alacaz karar veremedik

Çinden jailson a dev teklif diye haber gördüm şimdi de :) 10 15 de bundan korlar kaslarına :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt