Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred kalite olarak gerçekleşmesi mümkün olmayan bir transfer değil. Hemen hemen Seri ayarında bir topçu. Onu Seri'den farklı kılan United'in kendisine ederinin çok üzerinde bonservis ödemesi.

Geçen sene United'de 17 maça çıkmış ortalama 60 dakika sahada kalmış bir adamın kiralanması o kadar da gerçekleşmeyecek bir transfer değil

Bu Kayseri sözlesmesi bitmeden bonservisle bize cakmak istiyor Deniz Türüc'ü. Umarim bu oyuna gelip buna bonservis falan ödemeyiz. Zaten Kayseri'de de yanilmiyorsam 2,5m € kazaniyormus yani baya yüksek maas aliyor. Geliyorsa sene sonu belese gelsin.
Denize Degil kimseye 2.5M Dollar veremez kayseri

BANEGA TRANSFERİ OLASILIĞI ARTIYOR GİBİ. SEVİLLA SON ANA KADAR BEKLEYECEKTİR. İSTEDİĞİ TRANSFERLERİ YAPINCA SALACAKLAR

Schneiderlin ve Onyekuru kiralık bize gelsin. Oyuncu parlatıyoruz. Everton'ın işine yarar.

Şınaydırlayn ve Seri 2 kiralık top tepici ile orta saha omurgası kurmak çok doğru bir karar olmayabilir.

Şınaydırlayn ve Seri 2 kiralık top tepici ile orta saha omurgası kurmak çok doğru bir karar olmayabilir.
Bence de kiralık oyuncu sayısının da belirli bir seviyede olması gerekir. Şimdi Mor için de kiralık falan diyorlar. Mor, Seri, Kostas... gerek yok 4. bir kiralık oyuncuya...

Morgan sınayderlin iyi oyuncu kumaşı kaliteli geçen sezon az maç oynaması sorun teşkil edebilir lakin benim için daha önemli sorun 2 kiralık orta saha kurgusu.Sanki günü kurtarmaya çalışıyoruz ya da Diagne satılamıyor mecbur kaldık

Program tekrarına bakıyorum şu Okan Koç denen adamk nasıl oralara çıkartıp yorum yaptırırlar aklım almıyor. Falcao gelcek diye ödü bokuna karışmış. Lan bukadar korkma az cesur ol. Kapımızda beni alın diye yattığı günleri hatırlıyorum yani

İngilterede transfer sezonu 8 Agustos'ta bitiyor. İngiltere'den kiralık oyuncu kovalamak için fırsatlar yaklaşıyor. Transferler sonrası elde kalan oyuncuları göndermek isteyeceklerdir.

Program tekrarına bakıyorum şu Okan Koç denen adamk nasıl oralara çıkartıp yorum yaptırırlar aklım almıyor. Falcao gelcek diye ödü bokuna karışmış. Lan bukadar korkma az cesur ol. Kapımızda beni alın diye yattığı günleri hatırlıyorum yani

Aspor'a çıkmak çok kolay.

bir kaç siyasi etkinliğe katıl ya da katılanların yakıni ol yeter. :)

Galatasaray'da forvet hattı sil baştan değişiyor…

Teknik direktör Fatih Terim, Mbaye Diagne ve kamptaki performansını beğenmediği Kostas Mitroglou ile yolların ayrılmasını istedi.

Senegalli oyuncu için Suudi ekibi Al Nassr ile görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetim, pazarlıklarda büyük aşama kaydetti. Diagne 14 milyon euro gibi bir bonservisle satılacak.

Kiralık olan Mitroglou da Marsilya'ya geri gönderilecek. Terim'in bu iki ismin yerine ise Falcao ile Samatta'yı istediği biliniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt