Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslinda seriyle basladik devammi etsek, kartaliscayi alalim 3 maas 30 milyon satin alma opsiyonu, sonra lacazette alalim 7 maas 45 milyon satin alma opsiyonu, yalandan yazdiralim iste :D

Genelde kulüp içerisinden pek haber paylaşmayı tercih etmem ancak teyit ettiğim bir bilgi şüphesiz taraftarımızı sevindirecektir.

Dünkü antremanda Donk tarafından sakatlanan Hasan Şaş'ın ciddi bir durumu yokmuş , akşam antremanına katılabileceği söylendi.

9 Agustos'ta İngiltere ligi başlıyor. Bu adamı kadroya da alamıyorlar. Mecbur kiralayacaklar. Altyaş gruplarında oynatıpta değeri düşürmeye çalışmazlar. Geçen sene Onyekuruyu 12 Temmuzda açıklamışız. Agustos'un ilk haftası biter transfer

Banega'da yavaş yavaş birşey olacak gibi. Gelişmeler Agustos ayının ilk haftası çok şeye gebe diyor.

Diagne satılmadan sıcak saatler yaşayacağımıza ihtimal vermiyorum.Satılmazsa eğer yeterli performans alabileceğimizi de düşünmüyorum kendisinden.Zaten satın alırken satmak için almıştık eğer bu plan tutmazsa Ozan Kabak hamlesi boşa olmuş oluyor

Galatasaray'ımızın golü 9 numaralı formasıyla Radamellll
EABm1WpWkAESPDU.jpg

Diagne'nin 13 milyon euro karşılığında Al Nassr'a transfer olması bekleniyor. (Kaynak; أخبار الكرة العالمية)

Kaynak saglam

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Liverpool Echo

Everton'un Onyekuru ikilemi.. Oyuncunun Afrika Uluslar Kupası'nda sadece 12 dakika süre alabilmesi planların içine etti. CSKA'nın teklifi vardı, onu da Onyekuru reddetti. Çalışma izni alınamıyor.

1563784902305.webp

Diario de Sevilla

Lopetegui, kafasındaki oyun planı olan 4-3-3'te Fernando'nun yanına aradığı adamı buldu, Nemanja Gudelj.. Sevilla, oyuncunun Aralık ayaına kadar sözleşmesi bulunan Guangzou'dan ayrılmasını bekliyor.

1563784952377.webp

Dün Sevilla Liverpool hazırlık maçında Banega kırmızı kart görmüş. Yorumlara falan baktım. Sevilla taraftarı pek olumlu konuşmuyor Banega hakkında

IMG_20190722_114133.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt