Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferin yıldızı şikecilermiş
Bu aspordaki ceyda denen mal karı öyle dedi. Şu memlektte adam gibi şikeci yalamayan bi spor kanalı yokki.
Tiksiniyorum iğreniyorum şu geyiklerden. Trt de de sabah bağıra bağıra konuşan spikeri bile deli eden başka bi mal vardı. Söz konusu Falcao olunca hepsine bi haller oldu. Gecen sene Slimani denen kazmaya nekadar maaş verdi bu şikeciler onu hesaplamazlar çünkü koçu yalamakla meşguller.
Öyle bi algı yapmaya calışıyolarki Falcao gelmesin.

Merhabalar gençler..
Adminler sağolsun Marcao'ya R harfini L yazdık güya hakaret ettik diye 3 gün MYC yedik. Kendi forumumuzda afedersin şey gibi kaldık anladınız siz onu.
İnsanları forumdan bu yüzden soğutuyorsunuz ne küfür ettik ne bişey yaptık bu kadar ağır yaptırımın sebebi nedir?
2010'dan beri forumda üyeyim ben siz kime neyin otoritesini kuruyorsunuz? Bu kadar küçük bişeye böyle ağır yaptırım yapmak size , foruma ve üyelerine ne kazandırıyor? siz kimsiniz de beni renkdaşlarımdan mahrum bırakıyorsunuz.???
Yakında 10-15 tane burnundan kıl aldırmayan saçma esprilerle kendi aranızda like atacağınız bir mecra yapacaksınız bu forumu..!!!

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence de gereksiz burada abrürrahim albayraka bir sövülmediği kalıyor...

Galatasaray'ın gündeminde bulunan yıldız oyuncu Radamel Falcao, kendisiyle ilgilenen İnter Miami, Takımını Takibe aldı. (İG)

Merhabalar gençler..
Adminler sağolsun Marcao'ya R harfini L yazdık güya hakaret ettik diye 3 gün MYC yedik. Kendi forumumuzda afedersin şey gibi kaldık anladınız siz onu.
İnsanları forumdan bu yüzden soğutuyorsunuz ne küfür ettik ne bişey yaptık bu kadar ağır yaptırımın sebebi nedir?
2010'dan beri forumda üyeyim ben siz kime neyin otoritesini kuruyorsunuz? Bu kadar küçük bişeye böyle ağır yaptırım yapmak size , foruma ve üyelerine ne kazandırıyor? siz kimsiniz de beni renkdaşlarımdan mahrum bırakıyorsunuz.???
Yakında 10-15 tane burnundan kıl aldırmayan saçma esprilerle kendi aranızda like atacağınız bir mecra yapacaksınız bu forumu..!!!

Yanlış anlama kardeşim ama sen futbolcuna antuvari mesaj atarsan az bile vermişler ceza olarak . Ama kendi aralarında konusuna katılıyorum düzeltilmesi gerekiyor yıllardır adam kayırılıyor

Transferin yıldızı şikecilermiş
Bu aspordaki ceyda denen mal karı öyle dedi. Şu memlektte adam gibi şikeci yalamayan bi spor kanalı yokki.
Tiksiniyorum iğreniyorum şu geyiklerden. Trt de de sabah bağıra bağıra konuşan spikeri bile deli eden başka bi mal vardı. Söz konusu Falcao olunca hepsine bi haller oldu. Gecen sene Slimani denen kazmaya nekadar maaş verdi bu şikeciler onu hesaplamazlar çünkü koçu yalamakla meşguller.
Öyle bi algı yapmaya calışıyolarki Falcao gelmesin.

Yanındaki Emre denen hazımsızının bugün söylediklerinden birkaçı:
Barcelona Real Fenerle aynı duruma düşse , bu kadar para toplayamazdı.
Falcao çok para alıyor yeaa, akıllı düşünün
Fenerbahçe çok akıllı işler yapıo yeaa.
Muriçe verilen parayla , aynı kalitede oyuncu alamazsın.

Aspor'a bakmayın. Radamel gelmese bile son iki üç yılın en büyük transferini yaptık biz Seri ile. Her şey ortada

Herkesle afedersin t..k geçiliyor biz bir Malc..o yazdık diye ceza yedik bide 3 gün vermiş beyenfiler masası.

Galatasaray futbolcusuna hocasına yönetimine veya bir üyeye hakaret eden bence ceza almalı ben de yapıyorum bazen senin yaptığın doğru anlamında demiyorum..Ama belli ki bir standartsızlık var bu konuda muhtemelen senin postu biri şikayet etmiştir ondan ceza vermişlerdir..Fatih hocama komisyoncu deyip de ceza almayanları görmüştüm mesela o çok daha ağır bir hakaret ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt