Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan ne kara bağladınız avrupa ve güney amerika basını neredeyse falcao kesin galatasarayda diyecek bizimkiler falcao instadan miamiyi takibe aldı diye ağlıyorlar ayrıca bu adam daha 33 yaşında 35-36 dan önce amerika-cin-arabistana falan gitmez

Kim ne söylerse söylesin benim düşünme biçimimi değiştirmeyecek. Kalmamı istiyorlar ama benim düşüncemi değiştirmeyecekler.."

EAEuIw_XoAA_yxr.jpg

H.o

Bangeya 7-8 vereceksek hiiç uğraşmaya gerek yok... Kaliteli diye ona ses etme buna laf etme yaş ortalamamız çok yükseldi... Bu yaşta adam alıyorsak babel-falcao gibi bonservissiz olması lazım veya cüzi bir bonservis... İleride para edecek oyuncumuz kalmıyor yaşlı futbolcuları topluyoruz seneye sırf bu yüzden marcaonun satılacağını düşünüyorum ..

O irlandalilara koymak icin 5 santimlik deligi tutturmadan once sutlari ile 7metre 42 cm lik kaleyi tuttursun, sonrasina bakariz !

kuş kadar beyniyle laf sokacak yaa..Yaptığımız yorumun altına mantıklı bir yorum yapacak çap olmadığı için böyle takılıyor iştee.Bu forumda daha çok bunlardan.

belhandayı savunarak kalmasını isteyerek sorsan Galatasarayı bizden daha çok düşünüyorlar. dünyadan bi haber adamalar.
Kim daha çok düşünüyor acaba Galatasarayı..

o şunu takibe aldı o bunu takibe aldı saçmalıklardan da vazgecersek güzel forum olacak ya.falcao 4 gün önce avrupada kalacagım dedi.ufak tefek seylere takılmayı bırakalım

Falcao transferi Seri den daha zor.Mls de istediği paraları verirler mi bilmiyorum ama orda da salary cap olayı vardı sanki.Yalnız adamların farkı transferlerle David Beckham gibi bir marka ilgileniyor ve yeni bir proje içindeler.Falcao da proje takımı gibi şeylerden bahsetmişti.

oha Banega resmen en büyük Cimbom demis

İnter Miami'nin transfermarktta oyuncusu yok görünüyor.
Oynayacağı lig görünmüyor.
Beckham kurmuş , hemen moral bozmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt