- 8 Temmuz 2015
- 35.909
- 70.791
- 3.893
büyük ustayı taklit ediyorlarBunu söylemeye ne var yaw. Ben de diyorum ki Galatasaray iyi bir forvet alacak isim veremem. Başkana soz verdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
büyük ustayı taklit ediyorlarBunu söylemeye ne var yaw. Ben de diyorum ki Galatasaray iyi bir forvet alacak isim veremem. Başkana soz verdim.
Basında çıkanlara baksana renkdaşım bundan ne farkı var? İyice zıvanadan çıktılar.çocuklar okuyor burayı yaw,yazmayın böyle şeyler inanacaklar sonra
Belhanda yeni sezonda Arka Sokaklar dizisinde oynayacak.Oradan gelir elde edeceğiz.bize ne kalacak
10milyondan fazla veren olmaz ona. Kiralık opsiyon olabilir gerçekten istersek ve ugrasirsak. Seriden asla zor değil.sakat makat o herif türkiyeye gelmez. kulubü satacak
YellowRed Post
@yellowredpost
·
3d
Falcao için Galatasaray ile görüşen menajer Jorge Mendes, yıllık 6 milyon euro’dan 3 yıllık sözleşme ve imaj haklarının kendilerinde olmasını istedi. Galatasaray bu teklifi kabul etti. (TRT Spor)
Sana da ayni ismi Verdi?Bunu söylemeye ne var yaw. Ben de diyorum ki Galatasaray iyi bir forvet alacak isim veremem. Başkana soz verdim.
Kim dedi bunu?Wanyama 2 senedir sakatlıktan oynayamıyormuş![]()
Geçen sezonun sonlarına doğru düzeldi sakatlığı. Hatta CL finalinde de oynadı.
Kim dedi bunu?
Transferin yıldızı şikecilermiş
Bu aspordaki ceyda denen mal karı öyle dedi. Şu memlektte adam gibi şikeci yalamayan bi spor kanalı yokki.
Tiksiniyorum iğreniyorum şu geyiklerden. Trt de de sabah bağıra bağıra konuşan spikeri bile deli eden başka bi mal vardı. Söz konusu Falcao olunca hepsine bi haller oldu. Gecen sene Slimani denen kazmaya nekadar maaş verdi bu şikeciler onu hesaplamazlar çünkü koçu yalamakla meşguller.
Öyle bi algı yapmaya calışıyolarki Falcao gelmesin.
30 yasina girecek bu yil
uygun bir transfer olur gibi