Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.274
- 9.698
- 2.568
Yeni bir gelişme yok sanırım. Ben yine denize akıyorum o zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dzemaili nin üst versiyonu. Melo gibi agresif degil. Fernando gibi de değılMorgan Schneiderlin form durumu nedir?Melo tarzı bir oyuncu mu?Yoksa Fernando gibi mi?
Borsa İstanbul gibi Falcao transferini anlık takip ediyoruztamam inter miami iptal tekrar FALCAO HO
Geçtiğimiz sezon 13 premier lig 6 şampiyonlar ligi maçı oynadı. 2 yıldır oynamıyor diye bişey yokTransfermarkt
Benimki forvet renkdas. Medyada ismi çıkmış da olabilir çıkmamış da olabilir. Detay veremem lutfen istemeyin.Sana da ayni ismi Verdi?
W..y.m. ?
Emre Mor un menajeriyim diyen adam da kolpacıymış.
Finalde süre alamamış. Yarı final maçında hatırlıyor olabilirsin. Ajax ile olan.
Dzemaili diyince sanki bizim aradığımız oyuncu bu değil gibi geldi.Dzemaili nin üst versiyonu. Melo gibi agresif degil. Fernando gibi de değıl
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Mor un menajeriyim diyen adam da kolpacıymış.
Morgan Schneiderlin form durumu nedir?Melo tarzı bir oyuncu mu?Yoksa Fernando gibi mi?
Bize isiran basan bir adam lazim bence. Hocanin kafasindaki plan nasil bilemiyorum ama bu tarz adamlar bize cok faydali olmuyor nedense. Böyle adamlar takim iyiyken iyi kotuyken kötü çünküDzemaili diyince sanki bizim aradığımız oyuncu bu değil gibi geldi.
H.gu.n?Benimki forvet renkdas. Medyada ismi çıkmış da olabilir çıkmamış da olabilir. Detay veremem lutfen istemeyin.
bunu bir türlü anlamadı bizim taraftarlarkardeşim wanyama maça çıksa bize düşmez zaten
kaynak reis