Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seri kadar zor değil dedi. wanyama seriden daha zor

aslında bu işler hiç belli olmaz.
Şu zamandaki seri transferiyle Wanyama transferi arasında zorluk anlamında pek fark olduğunu düşünmüyorum.
Eğerki Wanyama gelsin çok büyük bir ihtimalle şampiyonluk cepte olur. heleki belhanda satılıp yerine iyi bir 10 no olursa şampiyonluk garanti olur.

F6D7F1AA-2E60-48C1-B663-5EF3A22E6D46.webp
Sparta pragli oyuncuya bak, 16 yasinda 3.5 milyon bizim M. kapinin yasinda

Schneiderlin deep lying player tarzı bir oyuncu. Fernando'ya daha yakın bir oyuncu. İyi yer tutar. Agresif değil. Top çalmaya meyilli değil.

deep lying playmaker dediğimiz adam defansın hemen önünde oynar. pas varyasyonlarında uzmandır. topu ileriye yana açmada ronaldinho ya da deco ayarında bir attacking midfielder kadar olamasa da beceriklidir. oyunu kanatlara yaymada yeri geldiğinde oyuncu kaçırmalarını duvar paslarını iyi yapan bir ortasaha elemanıdır. yani deep lying playmaker pozisyonunda oynayan oyuncu esasında markajıyla, top kapma becerisiyle pek bilinir değildir. yani bu konuda hatırı sayılır bir ün elde etmiş değildir ancak eğer ki defansif anlayışla oynarsa bunu da layıkıyla yerine getirebilecek bir özelliğe sahiptir

Anderson Esiti

3M ver mallığını alırsın.

Premier ligin çıkma oyuncularına gerek yok bence.

aslında bu işler hiç belli olmaz.
Şu zamandaki seri transferiyle Wanyama transferi arasında zorluk anlamında pek fark olduğunu düşünmüyorum.
Eğerki Wanyama gelsin çok büyük bir ihtimalle şampiyonluk cepte olur. heleki belhanda satılıp yerine iyi bir 10 no olursa şampiyonluk garanti olur.
Seri'den zor olmasının sebebi, Tottenham'ın yaptığı yüksek transferler. 100 milyon satış yapmaları lazım şimdi. Erikssen dışında Wanyama'yı okutmaya çalışacak Levy denen cimri

mesela deselerdi ki 3.5 vericez tyler boydu alıcaz agzımı acmazdım adam en azından safkan kanat.deniz türüc 10 numara dan bozma kanat oynayan bi adam o adama 3.5 bana cok fazla geliyo gereksizmiş gibi

Muslera
Mariano Marcao Luyindama Nagatomo
Wanyama
Feghouli Seri Belhanda Babel
Samatta

Emre mor ile ilgili bir video vardı ama kalkmış. red report hesabında görmüştüm

6 Numaraya para gömülecekse bu adam gibi olmalı. yoksa para gömülecek bir bölge değil orası.

Bu gözler Schneideri gördü Schneiderlin Gelse ne yazar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Aramamız gereken bence pasör bir 6 numara değil. wanyama gerçekten çok iyi hamle ama hem sakatlıkları risk hem de bizim lige şuan bence gelmez. takımı kiralamak değil satmak isteyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt