- 3 Haziran 2015
- 57.444
- 66.671
- 4.143
Amma büyüttünüz su Inter Miami isini be. Griezman Babel hepsi takip ediyor zaten
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ARŞİVİNİZDEN BAKIN ÖCEadını kolpahmet yapayım mı ister misin.
Takimda yeteri kadar siyah var beyaz avrupali istiyorum artık.Southampton dönemindeki Wanyama'da acayip bir futbolcuydu reis hatta Tottenham'a ilk geldiği sezonda çok çok iyiydi
dmf yanlış dmc peşinde diyelim o zamanWanyamayi almak daha kolay diorum
emre mor cepte zaten basına da cıktı. onyekuru için uğrasıyoruz kıralık sözleşmesi yalnız yuksek olacak gecen seneye göre onyekuruda insallah olur. ispanya basınında cıkan mesa alıcaz haberi yalan fernonda takası olarak önerildi biz istemedik. basında cıkan seri haberi dogru kiralık için teklif yaptık. ayrıca tottenhamlı kenyalı önliberao wanyama için kiralık olarak nabiz yokladık olur olmaz bilemem. banega görüşmeleri dogru bagenayla anlaştık sevilla vermek istemiyor ugrasıyoruz biir kahve içeyim gelicem daha var bilgi
FORUMA ÜYE OLDUĞUM GÜN 9 TEMMUZDA YAPTIĞIM PAYLASIM WANYAMA HABERLERİ ÇIKMIS BANA KOLPACI DEMİŞLERDİ SERİYİ ÖZGÜR AYTEN YAZMISMIS BENDEN 5 DAKİKA ÖNCE DİYENLERDE VARDI ARŞIVDEN GS YÖNETİMİDE BAKABİLİR 9 TEMMUZ MESAJIM
Levent abi sitede Londra ve İstanbul arasında 2-3 uçuş var.Luyindama ve Seri'nin gelişini ordan takip etmiştim..Yalan haber.
dmf yanlış dmc peşinde diyelim o zaman
Henüz bir bilet yok. Baktırdım Hakan mention atınca gözükmüyor. Sonra olursa bilemem.Levent abi sitede Londra ve İstanbul arasına 2-3 uçuş var.Luyindama ve Seri'nin gelişini ordan takip etmiştim..
En makulu bu.İsmi geçen 6 numaralar içerisinde şüphesiz bize en çok lazım olan adam bu. İkili mücadeleye giren sakat kalır. Caydırıcı özelliği var.
Kariyerindeki ilk golünü 6. haftada Fener'e atar toshack geçeriz.
Ekli dosyayı görüntüle 51913