Ahmet Denizci
Sarı Üye
- 8 Temmuz 2019
- 204
- 267
- 258
kadir ari benim hesabım zannederler varda değilim ben tek hesabım var diyorum ne diycemSen ne anlatıyon ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadir ari benim hesabım zannederler varda değilim ben tek hesabım var diyorum ne diycemSen ne anlatıyon ya
fotoyu çeken de cmbomajans1Fatih Terim kolpaya son verilmesi konusunda muhabirleri uyariyor
![]()
şizofren misin senkadir arı kimsin söylede beni zan altında birakma burda
kimseyi zan altında bırakmamak için her ikisini de şutlayalım gitsin.kadir arı kimsin söylede beni zan altında birakma burda
Karakullukçu kimi kastediyor acaba Doucoure falan olabilir
Yeni antrenman tesisimizin yanına besi çiftliği kurarizWanyama da gelirse et yetiştiremeyeceğiz takıma

Alinin kaynağı cimbomajans1. Gecenlerde kendisi aciklamisti.Ali Naci'nin kaynağını az çok tahmin edebiliriz.En başarılı muhabirlerimizden..
melih seni şutlayalım kadir ari bensem eğer ekmek kuran çarpsin beni bu kadarda yemin ederimkimseyi zan altında bırakmamak için her ikisini de şutlayalım gitsin.
Tamam işte Lenste 2000li Doucoure iyi 6 numarayok, gelse wow bu nasil gelir diye oyuncu degil demis.
Schneiderlin naiftir evet ama çok çok kaliteli oyuncudur. Hayır demek komedi olur şu durumda.wanyama geldi de hayır mı dedik
bu çakma sneijder yumuşak bir adam