- 18 Temmuz 2009
- 82.368
- 240.977
- 5.263
Duyum aldım deyip söylememek = gavatlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olur yan hesaptan şutlayabilirsin.melih seni şutlayalım kadir ari bensem eğer ekmek kuran çarpsin beni bu kadarda yemin ederim
wanyamadan bahsediyor benceKarakullukçu kimi kastediyor acaba Doucoure falan olabilir
wanyamadan bahsediyor bence
Kondogbia gelse ne güzel olurdu yav Sevilla'dayken çok istemiştim adımız geçmişti.Alfred Duncan olabilir, Valencia da fuırma şansı bulamayan Kondogbia olabilir, Wanyama olabilir
Adam ilk kez böyle para harcadı. Acısını çıkarmak isteyecekDaniel Levy Monchiden beter bence. O adam fenerden Jansseni 1 sene kiralamasi icin 5 milyon koparmamismiydi?
cmbonjns1 de hocadan alıyor duyumları, cihaz yerleştirmiş odayaAlinin kaynağı cimbomajans1. Gecenlerde kendisi aciklamisti.
Bırak bak manyak olursun.

11 Metin dönemi xdGalatasaray-bayerleverkusen 11'i
11 Temmuz 2009 Cumartesi 16:34
Orkun Uşak, Serkan Kurtuluş, Gökhan Zan, Servet Çetin, Alparslan Erdem, Sabri Sarıoğlu, Mustafa Sarp, Emre Çolak, Serdar Eylik, Arda Turan, Erhan Şentürk
2' Emre Çolak'ın ortasında Gökhan Zan'ın kafa vuruşu direkten döndü.
37' Leverkusen Toni Kross'un sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda Manuel Friedrich'in kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti.
46' Galatasaray'da ikinci yarıda Aykut Erçetin, Barış Özbek, Uğur Uçar, Aydın Yılmaz, Yaser Yıldız, Emre Güngör ve Milan Baros oyunda.
52' Barnetta'nın pasında Eren Derdiyok'un vuruşu auta çıkıyor.
71' Leverkusen'de Renato Agusto ve Toni Kross yerine Arturo Vidal ve Burak Kaplan oyuna giriyor.
80' Galatasaray sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda Yaser'in topukla vuruşunu Leverkusen savunması çıkarıyor.
:red: leverkusenin kadroya,bi de bizim kadroya bak