- 23 Ocak 2019
- 25.727
- 33.436
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben hiç yunus akgün çöp demedim hiç bir galatasaray oyuncusu için de demem( tarık çamdal hariç) ancak yunus akgün bence bir sinan gümüş bile olamayacaktır diyorum. Yunus senin oğlun değil alınganlık yapmana gerek yok. Keşke ben haksız çıksam ama yunustan olmayacakkaç maçta şans buldu da yetersiz oluyor?2.yarıda hiç şans verdi mi fatih hoca?yok.hazırlık macında 30 dk oynadı yedeklerle çöp yaptınız yine,gecen yaz da süper yetenekti di mi?bana mesajlar atılyodu altyapı harbiden iyiymiş bilmem ne...bence şu anlayısı bi değiştirelim.iyi niyet değil,sizin bakıs acınızda futbolcuyu 1 maçla bitirme hastalıgınızda sorun var genel anlamda.augsburg macında iyi oynarsa ne olacak?süper yetenek mi olacak yeniden
Çok oynamış dizi bitik herifGeçtiğimiz sezon 13 premier lig 6 şampiyonlar ligi maçı oynadı. 2 yıldır oynamıyor diye bişey yok
Arkadaş kaynağından acil telefon bekliyor.Her an bombaları arka arkaya patlatabilir.sa
36 yaşında, aylık 40 bin tl geliri olan kolpacı buralarda mı?
Dün tehdit edildim renktaş, kolpa bir duyum paylaşmıştım. ''Sadece ben paylaşırım'' diye beni tehdit etti. Teklikeli biriArkadaş kaynağından acil telefon bekliyor.Her an bombaları arka arkaya patlatabilir.
Nerden cikardin? Sanmiyorum.Josef de souzaymis
Uğur'un bahsettiği 6 numara Duncan mı acaba
Ahmet misa
Diagne satılamayacak belki ?Ortasaha kiralık, forvet bonservissiz. E biz Dagneden gelecek bonservisi nereye harcayacaz, deniz türüçemi.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamla neden uğraşıyonuz yav?Dün tehdit edildim renktaş, kolpa bir duyum paylaşmıştım. ''Sadece ben paylaşırım'' diye beni tehdit etti. Teklikeli biri
sen de var mı duyum furkan yılmazsa
Aynen öyle olacak , ingiltere de tranfer kapanınca saldırcaz işte belliWanyamadan bahsediyor veya ingiltereden bir adam.Çıkan isimlerin hepsi kiralık oyuncular demekki orta sahaya kiralık bakıyoruz.Bu iş 8 Ağustosu bulur ingiltere transferinin kapanmasını bekleriz.
Forvet için Diagne gitmesi şart o da 10 gün sürer
Bitme aşamasında üstelik bunu diyen kaynaklar da Türk değil Arap basınından o işin olmama ihtimali yok.Diagne satılamayacak belki ?