Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao ve olursa wanyamayı isterim onun dışında 1 yabancı forvet ve 1 yabancı orta saha satabileceğimiz bonservisi bizde genç oyuncular olmalı. Fatih hoca geleceği de düşünüyoruz demişti

Ilk sezon maçina 25 gün kaldi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Emre mor'un kulübü 2 milyon Euro+%50 pay teklifini reddetmiş.Benim anlamadığım Mustafa Başkan bu çocuğu aldık dedi kap bekliyoruz dedi sonradan ne oldu da işler bu aşamaya geldi

Artık iyice bezdirmeye başladı bu transfer dönemi. Kadronun önümüzdeki sezon hedefleri için yetersizliğini Dünya-Alem biliyor. Geçtiğimiz sezon için de yetersizdi zaten, Fatih Hoca bizzat serzenişte bulunmuştu hatta; rakiplerin acizliğiyle şampiyonluk zar zor gelebildi diye bu gerçeği görmezden gelmek ağır enayilik olur...

Ve malum ki sat-al dengesini tutturmak zorundayız. Ne yani, Diagne satılamazsa başka ciddi takviye yapılamayacak mı?. Kaldı ki sadece Diagne' nin satışıyla oluşacak bütçenin, eksik olan mevkileri tamamlamaya yetmeyeceği de apaçık ortada...

Galatasarayımızın durumundaki bir kulüp; F/P kriterini karşılamayan her futbolcusunu, gizli-açık satılığa çıkarmak zorundadır, bu uğurda gerekirse en canbaz menajerlerle işbirliği yapmak gerekiyor...

Diagne den sonra ilk aklıma gelenler, Belhanda-Mariano-Yunus-Nagatomo...

Belhandaseverler yine alınganlık gösterip cevap yazmasınlar lütfen; hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım usandım, herkesin futbol görüşü ve futbolcu beğenisi kendine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt