Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Adem Buyuk, Akhisar maçında kupa kaldırdıktan sonra Kasımpaşaya transfer olur.
At fava bekle.
At fava bekle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angut forumunda hıyar dolu olduğu için benzetmede cacık demeleri normalAntu denen yerde Seri'ye cacık diyenler var. Ulan hadi hiç izlemedin, insan utanır 25 milyonluk topcuya cacık demeye. Bunlar da böyle bir oluşum işte. Tolga'ya Kante muamelesi çekerler, Seri'ye ise yaramaz derler
yok kardeşim ne alaka ya iftira atmayın hemen gördüm paylaştım sadeceSen de onun fakei misin rdash?
Yeni üye ve konum İzmir. Hmmms
yok kardeşim ne alaka ya iftira atmayın hemen gördüm paylaştım sadece
Ne saçma sapan söylemler bunlar ya . Kız kardeşim yok da bu kadar iğrenç iğrenç yakıştırmalar kadın aşağılayan söylemler şart mı ?Tek cümleyle özetlersek; saklayın ortasahanızı
Gs´nin bir takım kimliği var. Hırslı‚ şovmen‚ agresif adamlar alıyorlar. Çay içen Podolskiler‚ üçlü çektiren Sneijder´ler‚ pitbul Melo‚ yerde sürünen Gomis‚ şimdi Luyindama. Toplasanız bir tane ahlaklı‚ beyefendi topçu çıkmaz koca takımdan. -Garry de baktığında Jailson´a saldırmıştı.- Ama bu kimlik onlarla o kadar örtüşüyor ki‚ hem taraftar coşuyor‚ hem adamlar bir sinerji yakalıyorlar. O yüzden bize Balotelli yazan renktaşlara şaşıyorum. Bizim camia kaldırmaz öyle topçuları. Sorunlu adamların TSL´deki yuvası Gs´dir. Kendilerini ait oldukları yerde hisseder‚ canla başla oynarlar.
Bizde Kuyt gibi‚ Alex gibi‚ Pierre gibi meslek onuruna önem veren isimler efsaneleşir. Hırslı olabilirler‚ Luciano‚ Tuncay‚ Appiah gibi. Ama şova döndüğü zaman teneke bağlar göndeririz adamı‚ Emenike gibi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pöf gerçekten bu şekilde anladıysan diyecek bir söz yok.Ne saçma sapan söylemler bunlar ya . Kız kardeşim yok da bu kadar iğrenç iğrenç yakıştırmalar kadın aşağılayan söylemler şart mı ?
Ne kadar iğrenç bi ifade ya. Neden bu kadar çok seviyorsunuz bu tarz küfürleri?Tek cümleyle özetlersek; saklayın ortasahası.
fotomaç falcaonun yaşını 2 yaş küçülttüğünü 86 lı değil 84 lü olduğunu yazmış.
Küfür mü? :red:Ne kadar iğrenç bi ifade ya. Neden bu kadar çok seviyorsunuz bu tarz küfürleri?