Yeni antrenman tesisimizin yanına besi çiftliği kurariz
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bir de etobo vardı ismi daha uygun bence et obur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni antrenman tesisimizin yanına besi çiftliği kurariz
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne demek istedin peki? Neden saklasın millet bacısını bi açıklasanaKüfür mü? :red:
Bacılarınızı şey eder anlamında mı dedim sence ben onu?
Meriçler basmış forumu.
Uğur Karakullukçu'nun bahsettiği isim Nemanja Matic'miş arkadaşlar bu arada bilginize .
Ortasahanın yırtıcı bir ekipten oluştuğunu ima ettim. Neyini kastınız bu kadar?Ne demek istedin peki? Neden saklasın millet bacısını bi açıklasana
uğur karakullukçuKaynak ?
Zamanında Şeref Aydın sanırımbu forumun gelmiş geçmiş en efsane duyumcusu kimdir sizce?
Bir şeyi kastığımız yok. Neyi ima ettiğini buradaki herkes anladı lafı çevirmeye çalışma. Profilindeki konum bile küfür içeriyor.Ortasahanın yırtıcı bir ekipten oluştuğunu ima ettim. Neyini kastınız bu kadar?
kaynak @Aydın AslanKaynak ?
Hahaha yok yav bir şeyi çevirip ettiğim yok. Onu kastettiğimi anlamadıysan senin sorunun zaten, gerisi beni ilgilendirmez.Bir şeyi kastığımız yok. Neyi ima ettiğini buradaki herkes anladı lafı çevirmeye çalışma. Profilindeki konum bile küfür içeriyor.
ne erdemi kardesim ya benim o kolpacıyla alakam yok sadece yazdıklarını paylaştım burada kaç kişi paylaştı önce o zaman paylaşan herkes aynı kişi bu nasıl mantıkAhmet vazgeçmiyordu.. Aslı olmuştu, Kadri olmuştu, Erdem olmuştu..
Gerçek hayatta şizofreninin kralını bize sosyal medyada yaşatıyordu adam..
Takdir etsek mi bu hırsını bilemiyor, çeşitli duygular yaşıyorduk.. benim kafa da sanırım going to go, biraz hava alayım..
2. forvet ve 6 numara mevkileri bu iş için biçilmiş kaftan. Çok mantıklı.Falcao’yu ffp girmeden bonservissiz alıp,Diagne’den gelen para ile sezon sonu nakite çevirebileceğimiz iki oyuncuya parayı gömmeliyiz.
Seneye çok sıkıntı çekeceğiz iki bekimizin donk ve selçuk'un seri'nin sözleşmeleri bitiyor.Kiralık 6 numara alırsak o da gidecek as kadrodan 4 oyuncu ile yollar ayrılacak.Babel 34 yaşına gelmiş olacak.Bu sene kesinlikle 6 numarayı bonservisli alıp beklerden birini değiştirmeliyiz