Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao için Galatasaray ile görüşen Jorge Mendes, oyuncusu için iki şart sundu. Bu şartlardan ilki yıllık 6 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme, ikincisi ise imaj haklarının kendilerinde olması. Galatasaray yönetimi bu konuyu teknik heyetle masaya yatırdı ve çıkan olumlu sonuç Falcao cephesine iletildi. (fanatik)

Fatih terim müthiş tahtası bence. 2 kere oldu çünkü..
Birde Ünal Aysal

Elmander ne durumda ilgileniz varmı
başkan: aldik
images

Pöf gerçekten bu şekilde anladıysan diyecek bir söz yok.

Neyse başkaları da ağlayıp duyar kasmadan editleyeyim. Sen de editleyiver madem rahatsız oldun.
Dostum bu şekilde anlayacak bir durum yok duyar kasmak da değil söylemin güzel bir söylem değil . Şimdi biri gelip ananı sakla geliyorum dese sen bunu küfür olarak algılarsın ve rahatsız olursun eminim . Bunu kız kardeş üzerinden örnekleyince ve tekil değil çoğul hitap olunca daha hafif olmuyor . Muhakkak kötü niyetle söylememişsindir fakat cidden kötü bir söylem . Düzelttiğin için teşekkür ederim .

not: ben mesajımı malesef değiştiremiyorum belli bir süre geçtiği için . :/

Belhanda’yı ikinci merkez forvet olarak görebiliriz. Galatasaray, Babel, Feghouli ve Belhanda ile kontrol edilmesi zor bir hücum ekibi olabilir. Bu yapıda Falcao çok etkili olacaktır. (Mehmet Demirkol)

Klüp başkanlarının şirketleri vasıtasıyla diğer klüp başkanlarıyla olan ilişkileri,avrupa piyasasında inanılmaz oyunculara ödenen saçma sapan transer ücretleriyle çok net anlaşılıyor.Şirketler arası para aktarmak ya da kara para aklamanın en kolay yolu olarak görüyorlar.

Bu sene Fernando ve Diagne satislarindan gelen parayla şöyle böyle idare ediyoruz ve takimi guclendiriyoruz. Lakin bundan sonraki sene ne yapacağız? Takim cok yasli ve kiralik oyuncu dolu. Sıkıntı yasamayalim. Elde para edecek iki oyuncumuz kaliyor: Belhanda ve Feg. Zaten onlarda gider yerine ayni kalitede oyuncu alamazsak işimiz yaş
2020 de sözleşmesi bitenlere sulanırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt