Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Hayri Cund Bey,

Seri transferi meme uclarimizi titretti mi?

Ismi gecenlerden hangilerini tercih edersiniz?

Seri burada 6 mi oynar 8 mi?

Seriden sonra Banega'yi da transfer etmek mantikli mi?

Sorularimi cevaplarsaniz sevinirim, iyi yayinlar.

Dileyen forumdaslarimiz da yorumda bulunabilir.

Seri Fulhimda defansin onunde oynuyodu ama herif 6 fln deil tam bir 8, defansif ozellikleri wasat ve fiziksel olarak da guclu yahut kuvvetli degil. Memem titredi sahsen zira boyle bi topcuya ihtiyac vardi. Pas oyunumuzun ihya olmasi adina. Simdi 6 mi daha iyi olur yahut 10 mu kestiremiom. 10 alip seriyi fernando posyonunda yani fulhamdaki gibi oynatip belhanda ile defansif yuku cektirmek mi yahut 6 alip belhandayi iyice ileru salip seriyi de domfun deyimiyle box two box kullanmak mi. Iste soru bu.

Wanyama konusu olası var ise ciddi bir sağlık kontrolünden geçmeli.

O mevkiye kronik diz sağlığı yaşayan birisine güvenerek yolla çıkılmaz. Bide dünya kadarıyla para ödenecek

Nerede kaldı bu Nicholas Dominquez. İlla ağzımızdan kötü sözler mi çıksın. Alın işte şu adamı.

Ali Ece: "Ben artık Galatasaray'da Belhanda'nın 10 numara olarak kesinlikle düşünülmemesi gerektiğini hissediyorum. Zaten öyle de oynamıyor. Kafadan 4-3-3 olarak bakmak gerekiyor. Sağ iç Belhanda sol iç Seri iki iç oyuncusu..."
"Arkalarında da Fernando'dan daha sert daha net bir defansif orta saha gerektiğini düşünüyorum"

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İngiltere'den gelen bir oyuncu sakat değilse isterse 8.ligten gelsin bu ligte fark yaratir
Scheiniderline laf edenler hiç 90dk izledimii acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt