Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Hocam Belhanda-Seri-Schneiderlin li ortasahayı düşünürken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Fikonun anası hakkında bir şey söylemek istiyordum... Ama bunu başka zaman konuşalım...bay fiko işi gücü bırakmış yine bize laf sokuyor.. 2 hakemin neden işten el çektirildiği sorusuna "Galatasaraylı dostlarımızı üzmek istemem..bunu başka zaman konuşalım" dedi.
Barış-Ayhan-Mustafa SarpSeri Schneiderlin Belhanda![]()

Fenerbahçe, Wolfsburg'a iki gömlek fazla bir takım.wolfsburg yine saçmasapan pas kaybı yaptı.vedat sut cekti ,direkten döndü.wolfburgun bu 15.pas kaybı oldu herhalde
Barış-Ayhan-Mustafa Sarp![]()
Real maçında izledim Bayern'i 7-8 net pozisyona girdiler acımazlarsa facia bir skor çıkar o maçta.Bunlar bayernle mac yaptıklarına pişman olacak ama dur bakalim
Defans oyuncususun rakibin forveti Drogba dusunseneDefans oyuncususun karşı rakibin forveti Falcao..
O korku iki stoperi ceza sahasına gömer oyuna bile sokturmaz...
Babel gibi Feghouli gibi oyuncularımızın arkalarını sağlama alırsak kimseler tutamaz hücum hattını
Diagne 16 ya giderse yunusu da satıp ocak ayında iş yaparsa Seri’nin bonservisini alabilir miyiz ? Yazın kazandığımız para ocak ayında kullanılabiliyor mu?
Falcao bonservissiz , orta sahada kiralık alırsak neden olmasın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi