Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Goruyorum ki Fernandoya muzmin sakat diyen arkadaslar simdi x 2 sakatlik geciren Wanyama icin agiz sulandiriyor. Interesting
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Aptallar daha yasini bilmiyor adaminFalcao ile maaş konusunda anlaşıldı ancak Fatih Terim'in forvet listesinin ilk sırasında Genk'in 23 yaşındaki oyuncusu Mbwana Samatta var. (TRT Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
N
Z
O
N
Z
İ
Falcao iyi mi
Goruyorum ki Fernandoya muzmin sakat diyen arkadaslar simdi x 2 sakatlik geciren Wanyama icin agiz sulandiriyor. Interesting
aynı insanlar olduklarından emin miyizBir de Diagne'yi kafası kırık diye istemeyenler Balotelli istiyor.
Emre Mor a sogudum bugun iki farkli spor radyosunda duyduklarimdan sonra,dediklerine gore bize gelmis ve kendi çıkarmış aradan menajeri,sonra bjk ye gitmis onlarda geri cevirmis. Hatta bizimkilere free gelme sansi oldugundan bahsetmis zaten sonrasi malum menajer olayı patladi,herifin kafa gidik,Fatih Hocam bile zor duzeltir,tabi soylenenler dogru iseOnyekuru, emre mor ve en önemlisi kaliteli önlibero transferleri daha önemli bence.
Falcao olur, Samata olur.... ikisinden birisi gelir veyahut başkası gelir....
Olmadı diag....
Falcao yu derhal getirin len
Yok la bişey ahmet bulut %50 demiş bunun da türkçesi falcao gelir de bi sakal atın demekselam beyler
olumsuz gelismeler var galiba
lutfen benden saklamayın
dayanabilirim