- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
30 yas ve üstü satilmasi imkansiz olan adamlar alarak bir yere varamayiz. en kötü biri kiralanacaksa bile talisca gibi 2 sene kiralanmali, ismi ve mevkisi fark etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidecek , relaxHerkes diagneye kesin gözüyle bakıyor ama bence gitmeme ihtimali gitme ihtimalinden fazla.Eğer elde kalırsa çoooook sıkıntıya düşeceğiz

Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas'ın yeni hocası Carlo Ancelotti 1998 yılında Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı olarak İstanbul'a gelmişti. "Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak" yazılı şapkayı kafasına takan Ancelotti, daha sonra Juventus'a imza atmıştı.
Yok az şey istedin. Sonra telefon çaldı Adriana Lima erkeğim suyu ısıttım gel dedi. Sende ne su ısıtması avrat kombiyi açarım dedin. Sonra Adriana sana dedi ki lan züğürt doğalgazı ödememişin bu aySabah bi kalkmisim diagne satilmis. Öğlene dogru bi haber falcao Galatasarayda aksam ustu 5 çayı niyetine Wanyama gece 11 de istanbulda haberi. Wanyamayi beklerken bi bildirim telefona Hoppp Banega Galatasaray da üfffff bee çok mu şey istiyorum Allahim

Bi Yangin Tayfa videosu istedik
Kimse dönmedi sagolsun
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Beyler yangin Tayfa videosunu nasil bulabilirim?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ne demek başkanÇok sagol renkdas
Şu an elzem olanlar ilk 11transferleri, dediğin gibi onlar da lazım ama onlar için zaman varYabancı transferlerin yanında yerli bir stoper ve yerli bir orta saha da bulmak zorundayız. Bunlar olmadan yedek kadroyu oluşturamıyoruz.
Mendes ve ahmet, falcao'nun maaşını ceplerinde vereseler bile yine bu ikisini kulübe sokmamak lazım.Falcao transferinde ki soygunu inşallah görüyorsunuzdur beyler jorge mendes ve ahmet bulut bu kulübü bitirirler. Bonservis ödeneceksede bu transferden vazgeçilmeli
Eger deniz turuc olayi dogruysa hocanin onu 4-3-3 de orta uclunun saginda oynatacagini dusunuyorum. Belhandayla degismeli gibi eger kalirsa
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bursasporun düşme nedenini oyunculara indirgemek büyük hata olur. Zira bu iki üç yıllık süregelen bir yönetim rezaletinin sonucudur. Alternatifsiz defans hattı, ne oldukları belli olmayan afrikalı ve sadece koşmayı bilen orta sahalar, kubilay gibi umut nayır gibi yeteneksiz forvetler. Üstüne üstlük aylarca ödenmeyen maaşlar. Başkanın kulübü soymaya çalışması, kulübe siyaset sokulup ne isterlerse yapılması gibi bir çok faktör var. Zaten şehir de artık takımın düşmesini açıkça bekliyordu ki düşünce doğru dürüst bir tepki bile olmadı. Çünkü çok aciz bir takım vardı. Göztepe maçını izleyen biri takımın nasıl zayıf olduğunu hemen anlardı puan durumunu bilmese bile.elimizdeki tek yerli stoper dombili ahmed kekosu. ertugrulu da cok cüzi bir maliyete alabiliyorsun. ilgilensek rahat alirdik (aliriz)
sanki kasada büyük para var da biz daha iyisini almayin diyoruz ama yok iste. en dandiginden sadik ciftpinar bile 1m euroya yakin bi paraya gitti fenere