Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri ve Babel gelmis olsa bile bu transfer doneminde simdiye kadar guc kaybettik. Nerde ne kadae 30+ cöp varsa toplattirdi Fatih Terim. Lafa gelince takimi genclestirecegiz, dinamizm katacagiz. Sen fb nin cöpe attigi adama 1m euro maas baglarken fb Almanya dan 21 yasinda gurbetci sag bek getiriyor. Biz bu yönetim ve Fatih Terime isi biliyorlar diye güvenmeye devam edersek sonumuz bjk gibi olur. Zira bu adamlar bu isi bilmiyor. Diagne-ye 10(13) veren adamlar isi biliyor olamaz. Sener, Adem, ömer, vb. gibi transferler yapan adamlar bu isi biliyor olamaz. Menajerler ne kakalarsa üstüne atladilar. 22 yasinda ki Onyekuru birakilip yeri 33 yasinda Babel ile doldurulmaz arkadas, akla zarar isler bunlar. Lafa gelince hepsi büyuük Galatasaray li. Ama kulübün kaynaklarini carcur ederken saniye tereddüt etmezler. Bu adamlar Galatasarayi ileri falan tasiyamaz. Bir hayali varmis ta, bilmem ne.'Senin hayallerini süsleyen 30+ lük veteran cöplerden ibaret anlasilan. Ha, 30+ adam alirsin da, mesela Falcao yu alirsin ve ya o seviyelerde. Sizin yaptiginiz bu kulübün altini oymaktan baska bir sey degil. Kimse bosuna Tr nin Bayerni oluruz diye hayale kapilmasin. Bu gittikleri yol o yol degil. Olsa olsa Veteransaray olur bu zihniyet.

yıllardır forumu takıp ederım ama bısey yazmam su mesajı gorunce dayanamadım ama kusura bakmayın lutfen;guncel pıyasa sartları bellı su an al sat dengesını kurmak zorundayız bonservıs taleplerı bellı bıraz yeteneklı genc oyunuz 10+ mılyon euro'lardan baslıyo bızım gucumuz bellı ekonomık olarak bende ısterım genc alalım yııllarca oynatıp cok buyuk bonservısle satalım ama yapmamız cok cok zor;ayrıca her seyde para degıl bı cok oyuncu lıgımız tercıh etmıyor karıyer planlaması yaparken buraya gelmek yerıne orta sıra avrupa takımını kabul edıyor;kabul edelım kı lıgımızın kalıtesı cok dusuk avrupaya gore ya cok buyuk paralar verıcen yadan 30 yas cıvarı oyuncuyu cl faktoruyle alıcan arada kabul eden ucuz genc bulursan kacırmıcan fm oynamak gıbı olmuyo maalesef gercek hayatta futbol dunyası yonetıcılere bende cok kızıyorum gecen seneden berı forvet konusunda ozellıkle ama Fatıh Terım cok baska ona sonsuz destek verırım en buyu basarılarımızda o var yıllardır bıraz mantıklı dusunelım elestırırken...

yıllardır forumu takıp ederım ama bısey yazmam su mesajı gorunce dayanamadım ama kusura bakmayın lutfen;guncel pıyasa sartları bellı su an al sat dengesını kurmak zorundayız bonservıs taleplerı bellı bıraz yeteneklı genc oyunuz 10+ mılyon euro'lardan baslıyo bızım gucumuz bellı ekonomık olarak bende ısterım genc alalım yııllarca oynatıp cok buyuk bonservısle satalım ama yapmamız cok cok zor;ayrıca her seyde para degıl bı cok oyuncu lıgımız tercıh etmıyor karıyer planlaması yaparken buraya gelmek yerıne orta sıra avrupa takımını kabul edıyor;kabul edelım kı lıgımızın kalıtesı cok dusuk avrupaya gore ya cok buyuk paralar verıcen yadan 30 yas cıvarı oyuncuyu cl faktoruyle alıcan arada kabul eden ucuz genc bulursan kacırmıcan fm oynamak gıbı olmuyo maalesef gercek hayatta futbol dunyası yonetıcılere bende cok kızıyorum gecen seneden berı forvet konusunda ozellıkle ama Fatıh Terım cok baska ona sonsuz destek verırım en buyu basarılarımızda o var yıllardır bıraz mantıklı dusunelım elestırırken...

Ara sira yazin. Soyledikleriniz mantiksiz degil. Oncelikle sunu soyleyim, hic fm oynamadim. Yalnizca ortaya bir oyuncu ismi atilinca fifa da ozelliklerinin ne kadar guclu olduguna bakarim. Benim ilk olarak elestirdigim mevzu zaten Ffp kiskacinda olan kulubumuzun bazi transferlerle daha zor duruma getirilmesi. Mesela Diagne transferi. Orta seker bir anadolu forvetine degerinin 3 kati yatirim yaparsan genclere yatirim yapacak kaynak kalmaz tabi. Simdi bonservisle adam transfer edemeyiz. Bu malum. Ama bu hataya kendimiz düstük, orasi da malum. Yapmak istedigimiz is bile aslinda ne kadar cirkin, bir düsünsene. Kasimpasadan'kazik yedik, simdi onu cikarmak icin kaziklayacak bir Arap kulübü ariyoruz. Halbuki bu oyuncunun o paralar etmeyecegini herkes biliyor. Korkarim Araplar da biliyor. Simdi adi gecen Samatta yi devre arasi alsaydiniz bu adam yerine. Bugun elimiz kolumuz bagli bu adamin gitmesini beklemezdik. Gunumuz futbolunda hocalar "bana su adami getirin" diyerek kadro kurulmuyor. Bir cok insan ortak akil yuruterek bir seyler yapmaya calisiyor. Bizde bu ortak akil olmadigi icin 1 ileri 2 ger, 2 ileri 1 geri gidip duruyoruz

Hocanın elinde 20 yaşlarında bonservissiz adem şener vs. kadar katkı verecek oyuncu vardı da ona rağmen gidip bu yaştaki oyuncuları aldı...

Seri ve Babel gelmis olsa bile bu transfer doneminde simdiye kadar guc kaybettik. Nerde ne kadae 30+ cöp varsa toplattirdi Fatih Terim. Lafa gelince takimi genclestirecegiz, dinamizm katacagiz. Sen fb nin cöpe attigi adama 1m euro maas baglarken fb Almanya dan 21 yasinda gurbetci sag bek getiriyor. Biz bu yönetim ve Fatih Terime isi biliyorlar diye güvenmeye devam edersek sonumuz bjk gibi olur. Zira bu adamlar bu isi bilmiyor. Diagne-ye 10(13) veren adamlar isi biliyor olamaz. Sener, Adem, ömer, vb. gibi transferler yapan adamlar bu isi biliyor olamaz. Menajerler ne kakalarsa üstüne atladilar. 22 yasinda ki Onyekuru birakilip yeri 33 yasinda Babel ile doldurulmaz arkadas, akla zarar isler bunlar. Lafa gelince hepsi büyuük Galatasaray li. Ama kulübün kaynaklarini carcur ederken saniye tereddüt etmezler. Bu adamlar Galatasarayi ileri falan tasiyamaz. Bir hayali varmis ta, bilmem ne.'Senin hayallerini süsleyen 30+ lük veteran cöplerden ibaret anlasilan. Ha, 30+ adam alirsin da, mesela Falcao yu alirsin ve ya o seviyelerde. Sizin yaptiginiz bu kulübün altini oymaktan baska bir sey degil. Kimse bosuna Tr nin Bayerni oluruz diye hayale kapilmasin. Bu gittikleri yol o yol degil. Olsa olsa Veteransaray olur bu zihniyet.
Severmisin sabahamı bırakırsın, şu anda bu derin çizgide git gel yaşıyorum.

Emeklilerle dolu dediği kadronun şuan toplam yaş ortalaması 24.9 :asd:.Ağzı olan konuşuyor işte.Her 30 yaş üstü oyuncu bitik değildir şunu bir türlü anlamayanlar var.Şu takıma iyi bir ön libero falcao gelsin cl de büyük iş yapar.
Ilk 11 de

Muslera
Naga
Mariano
Babel
Gelirlerse Falcao + Banega 30+

Marcao
Lyu
DOS
Diagne kalirsa
Seri <30

B10 & Feghin yaslari hatirlamiyorum fakat Banega gelirse B10 sut zaten

Ben olsam Babel ve Marianoyuda kesinlikle Ilk 11 olarak dusunmezdim.
Ilk 11 30+ 6 oyuncuyu kaldirir insaAllah

Ilk 11 de

Muslera
Naga
Mariano
Babel

Marcao
Lyu
DOS
Diagne kalirsa
Seri <30

Mariano yerine linnes daha çok oynar ligde.Yaşı 27.Seri 28 yaşında.Belhanda feghouli 29.Dos için de 30 yaş altın oyuncu alınacak.Onyekuru kiralanabilir.Millet istiyorki bütün takımı 20 yaşında oyuncularla dolduralım.Fm mi oynuyoruz lan burada.Zaten defans ve orta sahaya alınıyor işte genç oyuncular.İlk 11 olarakda hesapladım 27 filan takımın ortalaması.Gayet iyi.

Ilk 11 de

Muslera
Naga
Mariano
Babel

Marcao
Lyu
DOS
Diagne kalirsa
Seri <30

Belhanda da Feghouli de 29 yaşında. Onyekuru gelirse bilemem ama şu durumda Babel 11'in tartışılmaz ismidir. Çok da katkı verip hepinizi susturacaktır. Mariano ise fizik olarak bütün sezonu kaldıracak durumda değil maalesef. Kaliteli kanat oyuncuları karşısında sıkıntı yaşar. Başakşehir maçında Elia bile mal etti adamı. Mariano'nun artık satılma zamanı geldi. Linnes'e emanet edilmeli sağ bek ve Şener de yedeği olmalı. Diagne de kalırsa demek nedir zaten hiç anlamadım. Diagne'nin kalma ihtimali yok.

Eger konu Fatih Terim ise

Cozmesi cok da zor bir TD degil

Elestirmesi de oldukca kolay

Eger Turkiyedeyse arkasinda durmasi daha kolay

Ama benim derdim o degil, Galatasaray

Bu nedenle fazla oyalanmadan isini yapsin kâfi, yol gorundugunde onu da gondeririz engel olacaklari da

Galatasaray bizim icin siirse sairi Fatih Terim degil o bir misra, bir savassa general degil bir asker, bir aydinliksa o bir gunes degil sadece kumsalda bronzlasirkan ickisini yudumlayan sexy bir hatun.

Fatih Terim Galatasaray degil, Galatasaray bizleriz.

Bunlari Fatih Terime karsi yazmadim siz Terimcilere karsi yazdim.

Gunesli Gunler...

Eger konu Fatih Terim ise

Cozmesi cok da zor bir TD degil

Elestirmesi de oldukca kolay

Eger Turkiyedeyse arkasinda durmasi daha kolay

Ama benim derdim o degil, Galatasaray

Bu nedenle fazla oyalanmadan isini yapsin kâfi, yol gorundugunde onu da gondeririz engel olacaklari da

Galatasaray bizim icin siirse sairi Fatih Terim degil o bir misra, bir savassa general degil bir asker, bir aydinliksa o bir gunes degil sadece kumsalda bronzlasirkan ickisini yudumlayan sexy bir hatun.

Fatih Terim Galatasaray degil, Galatasaray bizleriz.

Bunlari Fatih Terime karsi yazmadim siz Terimcilere karsi yazdim.

Gunesli Gunler...

Siz de şunu karıştırıyorsunuz ; burada Terim’i seven savunan hiçbir kimse Galatasaray’dan üstün görmüyor. Herkes işini yapsın istiyor. Bu şartlarda takımın başında daha iyi bir Galatasaraylı olamaz. Eleştiri iyidir güzeldir ancak altı boş yorumlara kimsenin tahammülü yok. Bu adamın şurada kalmış maksimum 5 senesi. Bırakın kendi istediği kadroyu , kulübün menfaatleri doğrultusunda yapsın.

Hocayı altyapıdan oyuncuları oynatmıyor diye eleştirin, çok ceza yiyip takımı yalnız bırakıyor diye eleştirin(ki bunlarda bile karşı argüman üretilebilirim) . Ama transfer konusunda , kulübü düşünme konusunda vs boş eleştiriye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt