Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger konu Fatih Terim ise

Cozmesi cok da zor bir TD degil

Elestirmesi de oldukca kolay

Eger Turkiyedeyse arkasinda durmasi daha kolay

Ama benim derdim o degil, Galatasaray

Bu nedenle fazla oyalanmadan isini yapsin kâfi, yol gorundugunde onu da gondeririz engel olacaklari da

Galatasaray bizim icin siirse sairi Fatih Terim degil o bir misra, bir savassa general degil bir asker, bir aydinliksa o bir gunes degil sadece kumsalda bronzlasirkan ickisini yudumlayan sexy bir hatun.

Fatih Terim Galatasaray degil, Galatasaray bizleriz.

Bunlari Fatih Terime karsi yazmadim siz Terimcilere karsi yazdim.

Gunesli Gunler...
Ne içdin?

Ftciler kudurmayın gercek gslıler hep nöbette
05:52
gerçek gsliler ftci arıyor

1563854188688.webp

Geçen sene yarıştığımız ve 28. Haftaya kadar öve öve bitirilemiyen başakşehir 31 yaş ortalamayla şampiyonluk yarışı verdi , 2 sene boyunca şampiyon olan beşiktaşın yaş ortalaması 30 civarına yakındı ve bizim kadroya yaşlı deniliyor ona gülüyorum , kaleyi katmayı anlamadım bu arada bu yaşa önünüzde buffon gibi bir örnek varken musleraya yaşlı demek ayıp bence beklerimiz konusunda haklısınız diyebilirim o kadar onlarda 36 değil yani 32 ler 2 sezonları var en azından

F.terim kadar başınıza taş yağsın, onun klube kazandırdığı kupaların kulbu kadar bir faydası olmayan cahil cühela gelip yersiz yere salvolamaya çalışıyor. Fblisi bjklisi saldirirda bizimkiler niye bunu yapar anlamiyorum. FT girsede kalsada sizden daha Galatasaraylı, o sizin gibi oturduğu yerden laf yetiştirmiyor.

Redmi Note 4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eger konu Fatih Terim ise

Cozmesi cok da zor bir TD degil

Elestirmesi de oldukca kolay

Eger Turkiyedeyse arkasinda durmasi daha kolay

Ama benim derdim o degil, Galatasaray

Bu nedenle fazla oyalanmadan isini yapsin kâfi, yol gorundugunde onu da gondeririz engel olacaklari da

Galatasaray bizim icin siirse sairi Fatih Terim degil o bir misra, bir savassa general degil bir asker, bir aydinliksa o bir gunes degil sadece kumsalda bronzlasirkan ickisini yudumlayan sexy bir hatun.

Fatih Terim Galatasaray degil, Galatasaray bizleriz.

Bunlari Fatih Terime karsi yazmadim siz Terimcilere karsi yazdim.

Gunesli Gunler...

böyle okudum

bqA9tjZHuvzHMyoGbwXBxcqBdDXehwg4u12UftbN2i1sL3Q1jpdzMfYC3Z791VpZEuaC3MCvWgwHythXKBayyn7R3jGBFQQH1FTY6pU4i9Y5uzZPi9zHnh7azv8fyexpD15HGEqSHmZ8RkWfxNpq3JZ47a2JhDzdQ5WtgAhFRvhuLHKv8VtUFitcLih

Bundan sonra TR den futbolcu isteyen her İtalyan takimina elif baz.alınarak cevap verilmeli,sonra kendileri napoli ile aralarinda çözsünler durumu bize ne. Bundan sonra Yunusu 3-5milyona Lazio veya baska bir takimina satan haindir. Gitmesin çürüsün bizde daha iyi, şikenin kitabini yazmis italyanlara adam yok

Klasikleşmiş, transfer olmadığı zamanlarda fatih Terim kavgası olmuş yine. Komedi herifler sizi :))

Cevap vermeye calisanlar benim yazdigima cevap vermeyip kendi capinda kendini de galatasaraylilari da ezme derdine dusmus

Ben sizin yerinize sizin dusuncenizle kendi kendimi sizin seveceginiz ama akil edemeyeceginiz sekilde got edeyim

Galatasaray bir savassa Fatih Terim Imparatordur.

Hastalikli olan da bu zaten ve sizin mest oldugunuz dusunce de bu.

o ne laaa yine fatih hocammi elestiriliyor, arkadasim ben cözemedim adam gelmeden önce pandevle mandevle ilgilenen takim simdi adi fredle geciyo, istediginizi bi anlayabilsem??

Seri ve Babel gelmis olsa bile bu transfer doneminde simdiye kadar guc kaybettik. Nerde ne kadae 30+ cöp varsa toplattirdi Fatih Terim. Lafa gelince takimi genclestirecegiz, dinamizm katacagiz. Sen fb nin cöpe attigi adama 1m euro maas baglarken fb Almanya dan 21 yasinda gurbetci sag bek getiriyor. Biz bu yönetim ve Fatih Terime isi biliyorlar diye güvenmeye devam edersek sonumuz bjk gibi olur. Zira bu adamlar bu isi bilmiyor. Diagne-ye 10(13) veren adamlar isi biliyor olamaz. Sener, Adem, ömer, vb. gibi transferler yapan adamlar bu isi biliyor olamaz. Menajerler ne kakalarsa üstüne atladilar. 22 yasinda ki Onyekuru birakilip yeri 33 yasinda Babel ile doldurulmaz arkadas, akla zarar isler bunlar. Lafa gelince hepsi büyuük Galatasaray li. Ama kulübün kaynaklarini carcur ederken saniye tereddüt etmezler. Bu adamlar Galatasarayi ileri falan tasiyamaz. Bir hayali varmis ta, bilmem ne.'Senin hayallerini süsleyen 30+ lük veteran cöplerden ibaret anlasilan. Ha, 30+ adam alirsin da, mesela Falcao yu alirsin ve ya o seviyelerde. Sizin yaptiginiz bu kulübün altini oymaktan baska bir sey degil. Kimse bosuna Tr nin Bayerni oluruz diye hayale kapilmasin. Bu gittikleri yol o yol degil. Olsa olsa Veteransaray olur bu zihniyet.
Senin sonun iyi değil. Hoca bu ligi donunda sallıyor zaten. Bu kadar yazmana gerek yok mayısta kutlamalarımızı izlemen yeterli. Cemiyette rerererarara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt