Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.001
- 92.358
- 5.263
Şaşırmadım yav almayı düşündüğüm bir telefon olduğu için konuyu açayım dedim.Memnun musun?Evet de sasirman ilginç kardeş
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaşırmadım yav almayı düşündüğüm bir telefon olduğu için konuyu açayım dedim.Memnun musun?Evet de sasirman ilginç kardeş
Harika telefon. Fiyatina göre çok çok iyi .Şaşırmadım yav almayı düşündüğüm bir telefon olduğu için konuyu açayım dedim.Memnun musun?
:'-)Hocayı eleştiren tipler hayatta başarılı olamamış ya da baba parası yiyen ergenler işte
Zor.Gunaydinlar. Falcao işi bugun belli olur diye dusunuyorum
Bir de Diagne'yi kafası kırık diye istemeyenler Balotelli istiyor.
Kim bu yavşaklar? Söyle Fatih söyle! Koparalım kafalarını!Forumda transfer nöbeti bekleyip gerçek Galatasaraylı olunuyormuşDemiyorki yapacak işim yok zaman öldürüyorum.Hayatının 45 senesini bu takıma adamış adam ise sadece bir figüran muamelesi görüyor.Hele bunları söyleyende forumda her pisliğin altından çıkan, hocayı gerçek hayatta görse korkudan titreyecek fenerli olduğu tüm forum ahalisice dillendilen sıçanın biri ve saz arkadaşı.Onlar böyle yaptıkça sonuna kadar Terim inadına Terim
Abartıyorsun biraz gibi.Yerden yere vurmuyorum, kimseyi istifaya davet etmiyorum. Ne yonetimin ne teknik ekibin su safhada degismesini de istemem asla. Kusursuz olmak diye bir sey olmadiginin farkindayim. (bana gore) kusurlarin artmasi rahatsiz edici. Yillarca basaksehir ile dalga gectik emekliler takimi diye. Simdi onlarin izinden gitmek rahatsiz edici. Saygilar