Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
tamam da yamyamlara döndük be rengimKuruduk be rengim
transfer olmayınca birbirimizi yemeye başlıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam da yamyamlara döndük be rengimKuruduk be rengim
Şikeciler Wanyama'ya salça olmuş.Üzülürüm valla
Araplarin verdigi paralari paylasmisti dün biri burada (dogru mu bilmiyorum): imza parasi 20 milyon, maas 30 milyon, lüks villalar, lüks arabalar vs. Brahimi fanatik GS'li bile olsa gelmezdi bu sartlar altinda sanirim.fenerin kruseye ödediği parayı görünce bonservissiz falcao neler ister dedim zaten..ama dediğin gibi cagneye falan kalmaktansa maliyetli de olsa falcaoyla çok daha iyi bir takım oluruz..
Aklımın bir köşesinde hep brahimi kaldı bonservissizdi arabistana gidiyormuş böyle bir çılgınlığı keşke onun için yapsaydık en azından 28 yaşında 20 milyonluk bir topçumuz olurdu..

hala askın kolpacısına inanmak nasıl bisey peki
Milan, Monaco'ya iyi kazik atmis. Monaco'dan aslinda 1'den fazla topcu koparabiliriz.Record - Portekiz
André Silva, Monaco ile €30M + €9M bonus bonservis bedeli üzerinden 5 yıllık sözleşme imzalıyor. Monaco'lu Radamel Falcao ise artık Galatasaray'a çok yakın. Silva'yı Monaco'ya satan Milan ise €40M'ya Ángel Correa'yı renklerine bağlamak üzere
Ekli dosyayı görüntüle 51994
2 gün önceki fotospor ve imzasız fanatik haberiŞikeciler Wanyama'ya salça olmuş.Üzülürüm valla
Bir kere Arap ligleri farkli. Adamlara para harcamak sorun olmuyor.
2 Biz istesek Gomis'i satmak zorunda degildik.
3 Monaco zaten forvet aldi ve mecburen satacak. Oynatmayacagi adama bosuna 9 milyon vermezler.
Ben wanyama ile ilgilendiğimizi sanmıyorum.