- 19 Mart 2014
- 29.685
- 31.079
- 2.718
Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar Monacodalar kaynak ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane 8 numara yeter mi yani...Kardeş biz aldık. Onun yerine Seri'yi aldık. Yani biz o bölgeye oyuncu aldık. 8 numara aldık. Seri ile Banega aynı işi yapan adamlar, biz o işi yapanı aldık. Aynı işi yapacak iki adama o kadar büyük paralar yatıramayız.Aldık biz aldık.Sonuç olarak aldık biz.
are you seriousAbdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar Monacodalar kaynak ben
Banega söylediğin gibi sadece 8 numara oynayan bir oyuncu değil. Inter zamanında Banega 10 numara olarak oynuyordu.Yav Belhanda giderse gitsin yine Banega gelmesin farklı bir adam alırlar. Kagawa tarzı içeri dribling yapan, gol koklayan bir adam alsınlar. Biz aldık. Seri'yi aldık. Aynısına gerek yok. Yok yani yok.
hayırlı olsunAbdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar Monacodalar kaynak ben
ALLAHIM SEN KONUYU BİLİYORSUN AMİNAbdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar Monacodalar kaynak ben
Kardeş biz aldık. Onun yerine Seri'yi aldık. Yani biz o bölgeye oyuncu aldık. 8 numara aldık. Seri ile Banega aynı işi yapan adamlar, biz o işi yapanı aldık. Aynı işi yapacak iki adama o kadar büyük paralar yatıramayız.Aldık biz aldık.Sonuç olarak aldık biz.
Lo Celso'yu 60 milyon diye duydum ama para birimleri farklı olabilir tabi. Sessegnon 30 ise sudan ucuz olur
eğerki apo şükrü birlikte gittilerse bu iş biter iş büyük ihtimal bitirmeye gittiler iş sona gelmese 2 kişi gitmezdiAbdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar Monacodalar kaynak ben
Daha bitmedi bu kalitede oyuncular alacaklar demisler. Falcao kesin gidiyor o zaman ama kime