Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
şükrü+albayrak harbiden bitirilmeye gidilmiş demek... İster misiniz özel jete atıp getirsinler tigreyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AaaaahahahahahahahaahahahhAbdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar Monacodalar kaynak ben
kasa cizik atinca cool mu oluyoruzBizim Gladbach Thuram'in oglunu almis.
![]()
Marcus Thuram - Spielerprofil 25/26
Marcus Thuram, 28, aus Frankreich ➤ Inter Mailand, seit 2023 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 50,00 Mio. € ➤ * 06.08.1997 in Parma, Italienwww.transfermarkt.de
Gelecek hafta gelir. Aldık Banegayı biz bitecek gelecek haftaya muhtemen diye düşünüyorum.Reis gelmişken sorayım. Banega noldu? Bilgilendiriversen milleti?
Falcao tatilde dün teknede denize giriyorduAbdürrahim’in gidiş sebebi gelirken Falcao’nun yanında olup şova dahil olmak istemesi demekki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
biz anlaşalım o bi story atar merhaba türkiye diye biz coşar kalp krizi geçiririzFalcao tatilde dün teknede denize giriyordu)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelecek hafta gelir. Aldık Banegayı biz bitecek gelecek haftaya muhtemen diye düşünüyorum.
Ciddi mi abi?Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar Monacodalar kaynak ben
Sadece 2si bizim oyuncumuzWanyama-Seri
Feghouli-Banega-Onyekuru
Falacao
Aşırı üst düzey bir kadro oldu.

Kane'e bir alternatif yaratılmazsa ligde geçen seneki hüsran yaşanır.
Soy isminiz yanliş olmuş o zaman ,İlk önce "Anne", sonra "Falcao" dedim küçük yaş da.
Yıllar yıllı sonrası geliyor gönlümün Efendisi.
![]()
Ama babelde feghoulide pas oyununu çok iyi oynayan adamlar topla oynamada %80leri buluruz bazı maçlarda ligin citysi oluruz bir tanede araya sarkan iyi bir st alırsak bence kanatlar problem olmazYanlız Banega - Seri Tandemi olsa... Mevcut Kanat oyuncularımıza üzülürüm.
Ikiside çok iyi havadan dikine paslar atabiliyor. Ama ne Feghouli ne de Babel koşan değil, topu ayağına isteyen oyuncular.
Seri - Banega olursa, Onyekuru UÇAR