Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri gibi 1 adamı 6 numaraya yazıp verimini düşürmeye gerek yok.

max fayda almamız lazım.

bu takım 4-4-2 de oynamaz şu haliyle. belhanda ve seri orta sahası olmaz içimizden geçerler.

4-4-2 oynayacaksak Serinin yanına sağlam Dos lazım. top rakipteyken çok etkili olacak

Bu arada Samatta öncelikli hedefimiz olmalı. ben artık bu tarz adamlar istiyorum.

Apo ve Şükrü ordaysa iş ciddiyet kazandı ama yinede temkinli olmakta fayda var.

Bakkaldan domates değil falcao gibi birisini alınmaya çalışılıyoruz. Adamın istekleri çoktur maaşından ziyade.

Hayırlısı ve kulübümüze büyük faydası olur inşallah olursa bu iş.

Sözleşme süresinde en az bir kere gruplardan çıkmamız gerekir bence beklenti olarak.

Hoca önde basan bir takım oluşturmak istiyorsa Onyekuru dan vazgeçebilir.Emre Mor gibi dar alanda daha marifetli adam eksilten birini tercih edebilir.

El Sevilla ha recibido una oferta de un equipo árabe por Ever Banega, el jugador quiere ir que y está confiando en que la negociación avance esta semana...

Sevilla bir Arap kulübünden Banega için teklif almış.

@hsnyldrm1979

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Manchester United taraftarı sosyal medya'da Fred Galatasaray'a kiralandı mı diye anket yapıyorlar. On bine yakın oy kullanılmış. Sonuç :, %80 gitmesin %20'si gitsin demiş.

oooo kolpa ahmet gene bombalamaya başlamış

Fred haberi en az herrera haberi kadar yalan ve saçma. 50m avroluk topçuyu bize niye kiralamak istesinler

beyler transfer haberi veriyorum sıkı durun.
Falcao %50
Banega %50
Sinayderlin %50
Christiano ronaldo %50
Higuain %50
Merih kiralık %50
Guga %50

Transfermarkt -> All Football Players List -> %50
Galatasarayda. Bu sır gibi bilgileri ilk benden duydunuz hadi iyisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt