Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Evet Volvo yayininda demisti.Falcao tatil diyorsunuzda gecen hafta kampa katilacagim önümüzdeki hafta demişti sanki ?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Volvo yayininda demisti.Falcao tatil diyorsunuzda gecen hafta kampa katilacagim önümüzdeki hafta demişti sanki ?
Bu mühim haber için tesekkürler renktas(ATEŞ EMOJİSİ) FALCOU %50 BİZDE DİYORDUM ARTIK %100 GALATASARAYDA.
SONDAKİKA.GİF
demir dediyse h.obu arada demir'den aldigim duyumlara gore falcao, onyekuru, banega ve diagne tamammis. bu hafta aciklanmazsa demiri opebilirsiniz.
Transfer dönemi herkes bişey sallıyor yok böyle bişeyadamın referansı Goal Türkiye. Goal Türkiye'nin paylaşımı Wanyama - Galatasaray.
Off çok sıkıldım bu transfer döneminden bitse de gitsek D:
Nasil 1 bilgi yahu kimse duymadiAspor SON DK
Falcao monaco kadrosunda yok
Aykut ince yine patlattı bombayı

Onyekuru ve Babel sol kanat için fazla lüks olur yav...Hangisini yedeğe atacaksın?
Ertuğrul alınırsa Ozornwafor kiralık olarak gidecek. Diagne'ye zaten gitti gözüyle bakıyorum. 3. isim ise Kostas olabir.Muslera
Mariano
Linnes
Nagatomo
Marcao
Lyundama
Ozonwafor
Seri
Donk
Babel
Feghuli
Belhanda
Diagne
Mitro
14 yabancı var
Şu saniye itibariyle kesin gelecek denenler
Falcao
Banega
Giden Diagne, 1 adet de DOS gelmeli, Onyekuru kiralanacak deniyor.
ilk 14 isimden 3ü ile yollar ayrılmalı![]()
Diagne satılacak, Ozornwafor kiraya gidecek. Yerlerine DOS ve falcao gelecek.Muslera
Mariano
Linnes
Nagatomo
Marcao
Lyundama
Ozonwafor
Seri
Donk
Babel
Feghuli
Belhanda
Diagne
Mitro
14 yabancı var
Şu saniye itibariyle kesin gelecek denenler
Falcao
Banega
Giden Diagne, 1 adet de DOS gelmeli, Onyekuru kiralanacak deniyor.
ilk 14 isimden 3ü ile yollar ayrılmalı![]()