Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlız heryerde falcao kampa alınmadı haberleri çıkıyor sanki bizim iş kesinleşti gibi gelmez ise büyük rezil oluruz sırf bunun için bile yönetim falcaoyu bitirmek zorundadır

Muslera
Mariano
Linnes
Nagatomo
Marcao
Lyundama
Ozonwafor
Seri
Donk
Babel
Feghuli
Belhanda
Diagne
Mitro

14 yabancı var

Şu saniye itibariyle kesin gelecek denenler

Falcao
Banega

Giden Diagne, 1 adet de DOS gelmeli, Onyekuru kiralanacak deniyor.

ilk 14 isimden 3ü ile yollar ayrılmalı :unsure:

Ozon
Diagne
Mitroğlu
Mariano

Falcao takımımıza neler katabilir arkadaşlar , bu konuyu istişare edecek olursak gelmesini isteyenler ağırlıkta sanırım .

Muslera
Mariano
Linnes
Nagatomo
Marcao
Lyundama
Ozonwafor
Seri
Donk
Babel
Feghuli
Belhanda
Diagne
Mitro

14 yabancı var

Şu saniye itibariyle kesin gelecek denenler

Falcao
Banega

Giden Diagne, 1 adet de DOS gelmeli, Onyekuru kiralanacak deniyor.

ilk 14 isimden 3ü ile yollar ayrılmalı :unsure:
Ozorn kiralanır, Banega geliyorsa Belhanda yolcu. Mitro'yu yetersiz görüyor hoca o da gider. Denklem eşitlendi

Takım arkadaşları bartalli ile dağ tepe koştururken falcao’nun keyif yapması hiç etik değil. FT çalışma kültürüme uygun değil deyip kadrodışı bırakmasa bari

Falcao takımımıza neler katabilir arkadaşlar , bu konuyu istişare edecek olursak gelmesini isteyenler ağırlıkta sanırım .
Kardeşim öncelikle hoşgeldin.
Falcao diyince kafan karışmasın Brezilyadaki boştaki DOS Falcao değil, Monaco'daki Kolombilyalı forvet Falcao. Onu mu istişare edelim ?

Forumda Levent, Özgür gibi bilgi/duyum veren arkadaşları sürekli tahrik eden gerzeklere Eylül 1’e kadar Transfer Nöbetine giriş yasağı koyun olsun bitsin.

Bunların ergen postlarını okumaya girmiyoruz biz buraya.

Ha beceremiyorsanız da becerebilecek birine devredin forumu, insanlar da rahat etsin.

Bu ne ya???
O ergen tipler yüzünden bilgiden mahrum kalıyoruz.İnanmıyorsan okumadan geçersin.Yok yere adamlara sataşıyorlar.

Onyekuru'nun inşallah 12 milyon avro satın alma opsiyonu ile kiraladığımız inşallah doğrudur. Bu senede 10 golün üzerine çıkarsa seneye 20 milyon ve üzerine satılır

Falcao gelmez gelmez dedim
Yine söylüyorum gelmez.
Ha gelirse yakarız buraları
Alırız bir forma yazdırırız adını orası ayrı
Ama gelip sahada oynadığını görene kadar maalesef ben ikna olmam.

Onyekuru ve Babel sol kanat için fazla lüks olur yav...Hangisini yedeğe atacaksın?

onyekuru'nun atletizmine ihtiyacımız var. mevcut hücum hattı ihtiyar ve hareketsiz kalabilir.

onyekuru olmazsa benzer oyun yapısına sahip pırpır bir herif gelmeli kanat rotasyonuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt