Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun Avrupa Ligi istatistiği

53658b8f-fbd3-4ccd-a175-f47551e99e8e - Kopya.webp

Mustafa Cengiz Manchester Cityle işbirliği icin bulusmaya gitmemis miydi? Bizim yerimize Sportinglemi anlasmislar? Almadayin 16 milyon serbest kalma maddesini ikisi yari yariya ödeyecekmis ve oyuncu Sportinge gidecekmis. 1-2 sene sonra herhalde City 8 milyon + bir rakam ödeyip oyuncuyu transfer eder. FFP kisitlamasi varken keske bizde böyle bir takimla anlasma bulabilsek.

Muslera
Mariano
Linnes
Nagatomo
Marcao
Lyundama
Ozonwafor
Seri
Donk
Babel
Feghuli
Belhanda
Diagne
Mitro

14 yabancı var

Şu saniye itibariyle kesin gelecek denenler

Falcao
Banega

Giden Diagne, 1 adet de DOS gelmeli, Onyekuru kiralanacak deniyor.

ilk 14 isimden 3ü ile yollar ayrılmalı :unsure:
Şu yabancı kontenjanına bakınca fazla beklenti içine girdiğimizi düşünüyorum. Bir forvet ve bir DOS kesin gelecek inşallah. Ozon ve Diagne de gidecek eyvallah. Ama Banega ve Onyekuru ile scout transferi de geçiyor bazen. İyi de kim gidecek? Belki Mariano. Kostas gitse kesin 2. Forvet şart. Sözün özü, demek ki Banega ya hayal ya da Belhanda'ya elveda...

yanlız heryerde falcao kampa alınmadı haberleri çıkıyor sanki bizim iş kesinleşti gibi gelmez ise büyük rezil oluruz sırf bunun için bile yönetim falcaoyu bitirmek zorundadır

alan'ın ayağına gidip teşekkür edip dönmüştük. o vakit bir şey olmadıysa buradan da rezillik falan çıkmaz.

2 hafta konuşulur sonra unutulur gider işte.

ama forvetsiz kalırız orası başka ;D

Beni linç etmeyin ama hala tatilde olan 33 yaşındaki bir Falcao dan çok şey beklemek taraftarı değilim. Belki kalitesiyle yine 15 gol atar ama takım oyununa takım bütünlüğüne katkısı olmaz, yani güç katmaz, diagne de olduğu gibi. Bize dinamik takım oyununa katkısı olan biri lazım. Adam hala tatilde yahu düşününce bile komik, gelecek de kamp yicek de güçlenecek de bu yaşta hem de. Ronaldo 34 ama şuan çatır çatır hazırlık maçı yapıyor adam.

falcao gelirse havalimanında karşılamada kaç kişi olur acaba ? (bence karşılama işi yanlış ama hayatın gerçekleri)

Falcao da aynı muslera gibi tatilde.Ay sonunda kampa katılır ikisi de kendi takımlarında

Hoşbulduk teşekkürler .
Yaşı hasebiyle devamlılık konusunda ki istikrarını ve oyun sistemimizde ki rolünü kastetmiştim esasen.
Adam aslında aradığımız golcü. Tek vuruş, kafa, uzaktan şut hatta frikik. Pres yapar mı yapmaz mı bilemem.
Devamlılık ise son 3 yılda fransada 15 gol barajını hep aşmış. Gayet istikrarlı.
Üstelik Cl golcüsü, o platforma alışık. Bizi çeyrek finale taşıyan isim olabilir.

Beni linç etmeyin ama hala tatilde olan 33 yaşındaki bir Falcao dan çok şey beklemek taraftarı değilim. Belki kalitesiyle yine 15 gol atar ama takım oyununa takım bütünlüğüne katkısı olmaz, yani güç katmaz, diagne de olduğu gibi. Bize dinamik takım oyununa katkısı olan biri lazım. Adam hala tatilde yahu düşününce bile komik, gelecek de kamp yicek de güçlenecek de bu yaşta hem de. Ronaldo 34 ama şuan çatır çatır hazırlık maçı yapıyor adam.
Adam copa americada oynadı.muslera da belhanda da hala tatilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt